Haberler

Son dakika haberi | Polis memurunun yaraladığı 2 kişiden 1'i hayatını kaybetti

Güncelleme:

Son dakika haberleri... HATAY'da, dün polis memuru Ş.Ö.'nün yaşanan trafik kazası sonrası çıkan tartışmada tabancayla yaraladığı esnaf Mustafa Şahin (39), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

HATAY'da, dün polis memuru Ş.Ö.'nün yaşanan trafik kazası sonrası çıkan tartışmada tabancayla yaraladığı esnaf Mustafa Şahin (39), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Tedavisi devam eden Mehmet Yıdızbaş'ın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olay, dün akşam saatlerinde merkez Antakya ilçesi Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. Ş.Ö. isimli polis memurunun kullandığı 31 ACV 279 plakalı otomobil ile sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen yabancı plakalı otomobil çarpıştı. Kazanın ardından bölgede esnaflık yapan evli ve 2 çocuk babası Mustafa Şahin ile Mehmet Yıldızbaş, sürücülerden yolu açmalarını isteyince tartışma çıktı. Yaşanan tartışmanın ardından Yıldızbaş ve Şahin tarafından saldırıya uğradığı ileri sürülen polis memuru Ş.Ö., tabancayla önce yere doğru uyarı atışında bulundu. Şahin ve Yıldızbaş'ın üzerine gelmesiyle bu kez Ş.Ö., Yıldızbaş'ı bacağından Şahin'i ise karnından yaraladı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Şahin ve Yıldızbaş, Hatay Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Ş.Ö. olayın ardından gözaltına alındı.

Yoğun bakım servisinde tedavi gören Mustafa Şahin, öğle saatlerinde hayatını kaybetti. Şahin'in cesedi otopsi için morga götürüldü. Tedavisi süren Mehmet Yıdızbaş'ın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Öte yandan, polis memuru Ş.Ö.'nün emniyetteki işlemleri devam ediyor.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Şahin Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (2)

Vatandaş:

Del Polis insanlardan maaşını almıyor her ay vergisini veriyor kasten konuşuyorsun klavye başında ahkam kesme adamlar üzerine gelirse ne yapsın yada sen ne yapardın

0
0
yanıtYanıtla
Del:

Malesef bu polis olayları arttı bizde polis emniyet birimi değil sadece polis insanlara saygıyı insanlardan maaşını aldığını unutuyor.esasta bunları polisliğe almadan veya belli bir zaman diliminde bi sürü testten geçirmeli psikoloji testleri başta

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title