Haberler

Sokaktan gelen ses nedeniyle camdan dışarı bakan vatandaş, bir gözünü kaybetti

Güncelleme:

Karaman'da bir vatandaş, gece vakti sokaktan gelen seslere bakmak için camdan dışarı baktığı sırada ateş açıldı. Gelen saçmalar sonucu bir gözünü kaybeden 3 çocuk babası, mesleği olan şoförlüğü de icra edemiyor. Zanlılar halen bulunamazken talihsiz baba "Babalık vasfımı yapamıyorum, korkudan yatak odasında uyuyamıyorum" diyerek isyan etti.

Talihsiz olay, 9 Temmuz 2020 Perşembe günü gece saat 01.45 sıralarında Başakşehir Mahallesi 2250 Sokak'ta bulunan toplu konutlar B-10 Blok'ta yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Ankara'da bir şirkette servis şoförlüğü yapan 3 çocuk babası 37 yaşındaki Ömer Erduran, ailesinin yanına geldi.

DIŞARIDAN GELEN SESLERİ DUYDU

Gece evinin yatak odasında yatarken dışarıdan gelen kavga sesleri üzerine uyanan Erduran, 'ne oluyor?' diye bakmak için pencereye yöneldiği esnada tüfekle ateş edilmesi sonucu bir anda yüzü kanlar içerisinde kaldı. Kavga eden şahısların av tüfeğiyle havaya rastgele ateş açması üzerine saçmalar evin penceresi ve Erduran'ın sağ gözüne isabet etti. Erduran, çağrılan ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

"TAMAMIYLA GÖRME ENGELLİYİM"

Olay günü yaşananları anlatan Ömer Erduran, gece yatağımda yatarken dışarıdan bağırış ve kavga sesleri geldi. Ne oluyor diye bakmak için pencereye yöneldiğimde aşağıdaki magandalar tarafından açılan ateş sonucu gelen saçmalar pencerenin camına ve gözüme geldi. Daha sonra çağırdığımız ambulansla hastaneye gittik ve tedavim başladı. Bu zamana kadar dört ameliyat geçirdim. Ancak gözümü kaybettim. Şu anda tamamıyla görme engelliyim. Bu olayla ilgili zanlılar hala bulunamadı. Ben bunların bulunup cezalarını çekmesini istiyorum. Şu anda çok mağdurum. Hiçbir işimi yapamıyorum. Şu ana kadar gözüm için 20 bin lira para harcadım. Ona mı yanayım yoksa şoförlük mesleği yapıyorum, onu kaybettiğim için ona mı yanayım. Hangi birine yanacağımızı şaşırdım. Polislerimizden bu olayın çözülmesini istiyorum" dedi.

Son dakika haberi | Pencereden baktı, bir gözünü kaybetti

"ELLERİNİ KOLLARINI SALLAYARAK DOLAŞIYORLAR"

Kendisini kör edenlerin şu anda dışarıda elini kolunu sallayarak hiçbir şey olmamış gibi dolaştıklarını belirten Erduran, "Bu da bizim kanımıza dokunuyor. Bu kişilerin başkalarına da zarar vermesini istemiyorum. O yüzden bunların yakalanarak cezalarını çekmelerini istiyorum" diye konuştu.

"BABALIK VASFIMI YAPAMIYORUM"

Erduran, evin geçimini çalışamadığı için eşinin sağladığını dile getirerek, "Üç tane çocuğum var, hiçbir ihtiyaçlarını gideremiyorum. Babalık vasfını bir anda yitirmiş gibiyim. Şu anda ne yapacağımı bilmiyorum. Korkudan dolayı da artık evimin yatak odasında yatamıyorum. Sürekli silahla ateş edilecek diye burada kalamıyorum. Rüyalarıma girerek uyuyamıyorum. Beş aydır ise düzenli bir uykum yok. Pencerede saçma izleri ise halen duruyor" dedi.

Sokaktan gelen ses nedeniyle camdan dışarı bakan vatandaş, bir gözünü kaybetti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Karaman Ankara kavga Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

BeyaZ_KaplaN:

Türkiye''de kanun kural insanlarda merhamet insanlık saygı kalmamışki gün geçtikçe daha kötüye gidiyoruz. Allah yardımcımız olsun dikkat edin türkiye de hayat pamuk ipliğine bağlı arkadaşlar . evimizin pencerelerine kurşun geçirmez cam takmamız gerek heralde bu gidişlen , dışarıda da dolaşırken askeri minfer çelik yelek giyinmekte bu gidişatlan şart olacak yoksa vah haline milletin. . .

10
1
yanıtYanıtla
Xz:

Miğfer işi aklıma yattı, çünki binaların yanından geçerken başımıza bir şey düşmesi an meselesi:D

yanıt0
yanıt0
Aylin:

Allah yardım etsin beterinden saklasın,çocuklarına bağışlasın.

8
0
yanıtYanıtla
Qwrrt:

Genelde meraklı insanların başlarına geliyor...hemen her gün insanlar olay yerine koşarak gidiyorlar!!

2
4
yanıtYanıtla
vatandaş:

ateş açanlar bulunamadı değil kimse aramıyor zaten böyle olaylarda polisler diyor ki; biz nasıl bulalım adamlar gitmişlerdir hatta adama ne işin var camda diye kızmışlardır

4
0
yanıtYanıtla
Yahya:

Gece vakti pencerelerden ve balkonlardan dışarı bakmak yasaklansın.

1
1
yanıtYanıtla
H:

Ya bu adalet adamgibi olsun sılah bulunduran hemen öldürülsün adalet buna derim ceza evinde atmayacan bir insanın kılına gelirse meydanda öldürecen bak insan sılah kulana biliyorum adalet ozaman derim ben

2
0
yanıtYanıtla
Gün:

Bu ülke magandalarla doldu işte böyle. Ruhsatlıda olsa her önüne gelen silah alabiliyosa daha çoook can yanacak. İnsanlar camına, balkonuna çıkamayacakmı kardeşim bu cahil ordusu yüzünden. Evlerdeki silah yüzünden kaç çocuk kendi kardeşini, arkadaşını vurdu oynarken. Cahil kafalar ders alın artık yeter.

1
0
yanıtYanıtla
şeyma:

insanın başına ne gelirse meraktan gelir diye boşuna dememişler

0
0
yanıtYanıtla
sem:

inşallah devlete işin düşmez, inşallah mağdur olmazsın

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title