Haberler

İki çocuk babası adam, bir kadın tarafından tüfekle vurularak öldürüldü

Güncelleme:

Karaman'da iki çocuk babası, bir kadın tarafından henüz bilinmeyen nedenle pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Olay anında maktülün arkadaşlarına da ateş eden kadın, jandarmaya teslim oldu.

Karaman'da saat 18.00 sıralarında merkeze bağlı Morcalı köyü yakınlarında meydana gelen olayda, 36 yaşındaki Ömer Köfün, iki arkadaşıyla birlikte yol kenarındaki ağaçlık alanda piknik yaptığı sırada yanlarına otomobille gelen 26 yaşındaki S.E. isimli kadınla henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine S.E. yanında getirdiği pompalı tüfekle Köfün'e iki el ateş ederek vurdu.

ARKADAŞLARINA DA ATEŞ AÇTI

Köfün, kanlar içinde yere yığılırken S.E. yardıma gelen Köfün'ün iki arkadaşına da gelmemeleri için tüfekle ateş açtı. Arkadaşlarının ihbarı ile olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekibi yaptığı kontrolde iki çocuk babası adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde jandarma ekiplerine teslim olan S.E. ise ifadesi alınmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Son dakika haberi... Karaman'da iki çocuk babası adam, bir kadın tarafından tüfekle vurularak öldürüldü

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından cenaze otopsi yapılmak üzere Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Karaman Haberler

500

Yorumlar (38)

Abdülaziz hüseyin:

Kadına pozitif ayrımcılık yapıldığına göre . Ölmüş adamı nasıl tutuklayıp hapse atacaklar ?

14
7
yanıtYanıtla
Zal65:

Erkek cinayeti.Kahrolsun kadınlar mi diyeyim.Kadin kadın kadın diye erkek kadın arasındaki uçurumu giderek.actikar boşanmalar ve cinayetler artı.Aile kavramı yok oldu.Bilincli birileri tarafından mi yapiliyor.Tabiki evet.İnsana insan olarak değer vermediğiniz sürece bu böyle artacaktır.

18
1
yanıtYanıtla
46:

erkekler için için sıgınma evleri kurulsun yoksa bukadınlar devletten aldıgı cesaretle erkeklerın hepsını oldurecekler

12
4
yanıtYanıtla
Sıtkı:

ERKEK Cinayeti; Birileri erkek cinayetlerine bir dur desin artık!!!!!! Bıktık artık erkek cinayetlerinden , gücünüz erkeklere mi yetiyor. . . Hadi buyrun, zülme uğrayan erkekler olarak ne yapalım. Sığınma evide bizi almıyor, kime şikayet edelim. . . Müeebbet Hapis Cezası Verilmeli. Erkeğe Şiddete Hayır

12
2
yanıtYanıtla
ERKEKLERDE ÖLÜR:

KADIN ÖLDÜRÜLÜNCE ORTALIK YIKILIYOR ERKEK ÖLDÜRÜLÜNCE 3. SAYFA HABERİ GİBİ ÇOK SIRADAN BİR HABERMİŞ GİBİ GEÇİŞTİRİLİYOR ALGILARLA YÖNETİLDİĞİMİZ DÜNYAMIZDAN GÜZEL BİR ÖRNEK KEŞKE KİMSE KİMSEYİ ÖLDÜRMESE ÖLDÜRME SAVAŞLARDA OLUR ODA MECBUR KALINDIĞINDA VEYA ÖLDÜRÜLMEYİ HAK EDECEK BİR CÜRÜM İŞLEMİŞSE ONUDA ANCAK DEVLET YAPABİLİR YARAB BU CEHALETTEN VE CEHALETİN GETİRDİĞİ SENDEN KORKMAYAN KALPTEN NEFSİMİ VE BÜTÜN MÜMİNLERİ MUHAFAZA ET RAZI OLDUĞUN ŞEKLE ÇEVİR KALPLERİMİZİ

10
3
yanıtYanıtla
Hayri:

Kadın bu defa erken davranıp hayatını kurtardı. Kimbilir kadına ne tehditler savurdu.

1
11
yanıtYanıtla
vatandas:

Yorumunuzu Yazınız...kadin dernekleri insansaniz erkekleri olduren kadinlarada tepki verirsiniz hani eşitlikten yanasiniz ya hadi bakalim gorelim

10
2
yanıtYanıtla
CAFER:

Nedeni ne olcak rahmetli evliyken bu kadınla beraberdi, falan filan.

7
3
yanıtYanıtla
ÖZ KIRIKKALELİ:

ÖLDÜRMEK ÇÖZÜM DEĞİL, KENDİ HALİNE BIRAKACAKSIN. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ŞEYTANI SEVİNDİRMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

2
4
yanıtYanıtla
Türkümben:

Olaydan olaya değişir. Arkasinda ne siir var henüz belli degil.

yanıt1
yanıt0
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title