Haberler

İsveç'te bıçaklı terör eylemi: 8 kişi yaralandı

Güncelleme:

İsveç'te bıçaklı saldırı sonucu 8 kişi yaralandı. Polis, saldırıyı terör eylemi olarak nitelendirdi. Şüpheli, polis tarafından vurularak tutuklandı.

İsveç'in Jönköping şehrine bağlı Vetlanda ilçesinde gerçekleşen bir bıçaklı saldırıda 8 kişinin yaralandığı bildirildi.

Jönköping Emniyet Müdürlüğünden Angelica Israelsson Silfver, yaptığı açıklamada, Vetlanda'da bıçaklı saldırı gerçekleştiğini söyledi. Silfver, saldırganın 20 yaşında olduğunu ve saldırıda 8 kişiye yaraladığını kaydetti.

SALDIRGAN VURULDU

Saldırganın vatandaşların üzerine bıçakla saldırdığını belirten Silfver, olay yerine gelen polisler tarafından saldırganın silahla vurularak durdurulabildiğini ifade etti.

Polis, saldırı ile ilgili terör şüphesiyle soruşturma başlattı.

İsveç'te bıçaklı terör eylemi: 8 kişi yaralandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

İsveç Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (25)

Pilot:

Sag ele gecirmeselerdi keskem. 2 kursun siksalardida lesini denize atsalardi

9
5
yanıtYanıtla
Hamza:

Sag ele geçirdiler iyiki şimdi öttürürler

yanıt0
yanıt0
Sakaryalı Hatun:

Noluyor tüm dünyaya?!! :((

8
4
yanıtYanıtla
Deniz Danimarka dan:

musluman kimlikli daha fazlasini polis aciklayamiyor

4
7
yanıtYanıtla
İSVEÇLİ:

Normal herhalde cagdaş uygar medeni ilmin bilimin icindeki bir Ataistin yapacak hali yok kesin müslümandır

yanıt0
yanıt0
Zxcvbn:

Terörürün dini dili kimliği olmaz.terörist işte

yanıt0
yanıt0
SOS:

Kesinlikke müslümandır örnekleri birçok Avrupa ülkesinde masum insanları katlettikkeri apacık

yanıt0
yanıt0
ISTE BUNUN IÇIN:

DIYORUZ, HERKESE PASAPORT VERMEYIN DIYE BIZ GURBETTE NELER ÇEKIYORUZ KAÇ SENE OTURUMDUR VIZEDIR PASAPORTTUR, BIZIMKILER BAYRAMDA ÇOCUKLARA SEKER DAGITIR GIBI PASAPORT VERIYOR BEN DEMIYORUM DAHA DA FAZLA VERECEGIZ DEDILER. BUNLAR BASIMIZI YAKACAK BIRGÜN DÜSÜNSENE BU TIPLERIN TÜRKIYE CUMHURYETI PASAPORTUYLA YAKALANMASI NE KADAR UTANÇ VERICI OLUR. . ONUN IÇIN VERMEYIN HER ÖNÜNE GELENE PASAPORTTUR VATANDASLIKTIR ILERIDE BIN BELA OLUR BASIMIZA.

9
1
yanıtYanıtla
cimbomlu:

keske hepsini öldürseydi müslüman düsmani ülke.

1
7
yanıtYanıtla
nornaldir abi:

bizden kaçan iltica edenler nerde, besle kargayı oyar gözünü

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title