Haberler

Bisiklet süren vatandaş bunu görmeyi beklemiyordu! Genç kadını dövüp kayalıklara attılar

Güncelleme:

İstanbul'da Gürpınar sahilinde bisiklet süren bir vatandaş, kayalıklarda hareketsiz yatan bir kadın gördü. Vücudunda darp izleri olduğu öğrenilen kadın, ekipler tarafından hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Beylikdüzü Gürpınar sahilinde bir kadının kayalıklarda hareketsiz yattığının ihbarını alan polis ekipleri harekete geçti. Yabancı uyruklu olduğu öğrenilen genç kadının dövüldükten sonra kayalıklara atıldığı iddia edildi. Genç kadın hastaneye kaldırılırken, polis olayla ilgili çalışma başlattı.

BİSİKLET SÜREN VATANDAŞ BULDU

Olay, geçtiğimiz günlerde Beylikdüzü Gürpınar sahilinde meydana geldi. İddiaya göre, sahilde bisiklet süren bir vatandaş, kayalıklarda bir kadının hareketsiz bir şekilde yattığını gördü. Olaydan şüphelenen vatandaş durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri kadının yarı baygın bir şekilde kayalıklarda yattığını tespit etti.

BEDENİNDE MORLUK VE DARP İZLERİ GÖRÜLDÜ

Vücudunda morluklar ve darp izlerine rastlanan kadın için sağlık ekiplerine haber verildi. Sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından genç kadını hastaneye kaldırdı. İlk belirlemelere göre, yabancı uyruklu olduğu tespit edilen kadının henüz kim tarafından atıldığı tespit edilemedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Genç kadının sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Beylikdüzü Gürpınar 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (19)

ibrahim:

Dünya kadar polis var ilave bekçiler alındı sokaklar boş ve güvenlik ALLAHa emanet her pisliğin içinde yabancı uyruklu birileri ( fuhuş, uyşturucu, gasp, hırsızlık mafya ) sonumuz ne olacak korkuyoruz . Suç işleyen yabancılar derhal yurt dışına atılmalı tehlike çok büyük aman dikkat!!!!!

20
6
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Onlar kendini ve ailesini koruyor sen ne sanıyorsun

yanıt6
yanıt1
VİCDAN:

Bu bekçiler polisler vs gece sahilleri denetlemiyor mu ? Nasıl oluyor da bu olay görülmüyor. Kamera da mı yok ?

17
5
yanıtYanıtla
Sercan:

Giydiği eşofmandan hangi kabileden olduğu belli

6
14
yanıtYanıtla
YASİN FATİH:

Birde yaptığı yorumlardan hangi dine mensup oldukları anlaşılmayanlar var

yanıt10
yanıt2
Neslihan:

Şiddet görmüş bir kadının giydiği eşofmanla değerlendirmek.ne kadar zavallı bir beyin yapısı!! Sizin gibi zihniyetler oldukça vijdan olmaz bu memlekette

yanıt0
yanıt0
Abdülaziz hüseyin:

Ne olursa olsun . Kime dövüp kenara atmak hakkı verilmiş . Bu gün onu dövenin yarın kime ne yapacağı belli mi ?

11
3
yanıtYanıtla
Cevat:

Etnik kimliği,Dini inancı ne olursa olsun,Bu INSANA Zulüm eden Alçak,Yasal yollardan Hak ettiği cezaya mutlaka çarptırılmalıdır.Nokta.Ihbarda bulunan duyarlı vatandaşı Saygı ile selamlıyorum.IYİKİ VARSIN,ÇOK YAŞA..

12
2
yanıtYanıtla
Cevat:

Etnik,dini kimliği ne olursa olsun,INSANA Zulüm yapan ALÇAKLAR Mutlaka cezalandırılmalıdır

13
1
yanıtYanıtla
boğa:

sahip çıkmak lazım. hor görmeyin. onu bu hale getiren nedenler vardır.

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title