Haberler

Eskişehir'de balıkçıların oltasına el bombası takıldı

Güncelleme:

Porsuk Çayı'nda balık tutan bir kişinin oltasına takılan poşetin içinden patlamamış el bombası çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ne bağlı uzman ekipler, yaptıkları incelemenin ardından el bombasını muhafaza altına aldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Kırmızıtoprak Mahallesi Pekcan Sokak'ta meydana geldi. Akşam saatlerinde cadde yanından geçen Porsuk Çayı'ndaki iskelede balık tutmak için bulunan Ahmet Batur isimli balıkçı oltasını suya attıktan sonra beklemeye başladı. Bir süre sonra oltanın uç kısımlarının suya doğru gerildiği gören Batur, makarayı sardığı esnada büyük bir balık geldiğini düşünerek arkadaşlarını çağırdı.

OLTAYA EL BOMBASI TAKILDI

3 arkadaşın birlikte çektiği oltanın ucunda siyah bir poşet içerinde pimi dışarı vaziyette duran el bombası fark edildi. Ardından durum 155 Polis İmdat Hattına bildirildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, çevre güvenliği alarak vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı. Daha sonra uzman ekiplerce, poşet içindeki el bombasını kontrol ederek muhafaza altına aldı.

Eskişehir'de balıkçıların oltasına el bombası takıldı

"POŞETİN YIRTIK OLAN TARAFINDAN EL BOMBASININ PİMİNİ GÖRDÜK"

Poşet içindeki el bombasını sudan çıkaran Ahmet Batur yaşadıklarını anlatarak, "Poşet oltaya takıldı. Poşetin yırtık olan tarafından el bombasının pimini görünce, Ramazan arkadaşımız aldı betonun üstüne koydu sonra emniyete haber verdik" ifadelerini kullandı.

Osman isimli balıkçı ise, "Biz balık diye hep beraber koştuk, Ahmet ağabey balığı tutuyor dedik. O anda çok da iri bir balık dedik. Çünkü Ahmet ağabey buradan birkaç gün önce 7 kilogramlık balık tutmuştu. Bir çektik poşeti alıp baktık el bombası. Ne yapacağımızı bilemedik, Hüseyin ağabey el bombasını aldı hemen betona getirdi. Hemen 155'i aradık. Allahtan kimseye bir şey olmadı, patlamadı" dedi.

Öte yandan olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Eskişehir'de balıkçıların oltasına el bombası takıldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Eskişehir Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500

Yorumlar (13)

cuma:

hani el bonbasi el bonbasi gormesek bize yuturacaklar el bonbasindan cok bana o eski gaz lambalari varya ona benzetim el bonbasini kim bulmus orya atsin

1
15
yanıtYanıtla
reis:

el bonbalarını balık tutmak için atarlar göle ama pimi çekmeden atmış patlamamış

yanıt2
yanıt0
cahil insanlar:

bonba değil. BOMBA.

yanıt7
yanıt0
AMUC:

El bonbası değil la El Bombası bir tane de yorum da sizi gidi bonbalar

yanıt6
yanıt0
Cumartesi:

Zaten el bonbasi değil El bombası.

yanıt6
yanıt0
PAZAR:

KARDEŞİM BİR TÜRKÇE DİL KURSUNA YAZIL SEN

yanıt0
yanıt0
Abdurrezzak Binberrak'':

Kahrol Düşman Al Sana Bonba :D

5
0
yanıtYanıtla
Alexsandır Çeksallandır:

Lan sesli güldüm yaaa

yanıt1
yanıt0
OBJEKTİF ADAM:

IZGARASI SAĞLAM OLUR

4
0
yanıtYanıtla
ESENYURT ACİLEN KARANTİNA:

Ses bombasıdır o

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title