Haberler

Tokat'taki AVM'de faciadan dönüldü: Saatler süren çalışma sonunda çıkan yangın kontrol altına alındı

Güncelleme:

Tokat Organize Sanayi Bölgesi girişinde bulunan bir AVM'de çıkan yangın saatler süren çalışma sonunda kontrol altına alındı. Kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları sürüyor.

Tokat'ta sabah saatlerinde bir AVM'de başlayan yangın saatler süren çalışmayla söndürüldü. Kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları sürüyor.

Edinilen bilgiye göre yangın, sabah saatlerinde Tokat Organize Sanayi Bölgesi girişinde bulunan bir AVM'de henüz bilinmeyen bir nedenle başladı.

YANGIN KISA SÜREDE BÜYÜDÜ

Alevler kısa sürede geniş bir alanı kaplarken, Tokat Belediyesi İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Çevre il ve ilçelerden itfaiye ekipleri istendi. Yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Büyük maddi hasarın yaşandığı yangında can kaybı veya yaralı olup olmadığı ise henüz bilinmiyor.

Tokat'taki AVM yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor

Tokat'taki AVM yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tokat Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (36)

VEZIR:

DAGIN BASINA AVM YAP . . İŞ YAPMAYINCA YAK SİKORTODAN AL PARAYI. .

19
24
yanıtYanıtla
Tokatliyiz pek tatliyiz:

Allah yardımcıları olsun bir sürü insanın ekmek kapısıydı, ınsallh tez zamanda toparlanır

16
3
yanıtYanıtla
Mustafa:

Tohatlıyız derler,??

yanıt1
yanıt0
Vezir rezili:

oradaki avm gayet de iş gören bir yerdi. Mobilya halı gibi ev eşyaları dahil herşeyin satıldığı bir yerde iş yapmayınca yak sigortadan al para diyemezsin. Dağ başıymış dağ başı görmemiş cahil

16
3
yanıtYanıtla
Çetin Akovalı:

Ben Tokatlı değilim ancak biliyorum hiçte dağbaşı değil ayrıca çok güzel bir yer.

yanıt2
yanıt0
Nevzat Alan:

Cok gecmis olsun tokat ekonomixsine faydasi olan bir yerdi

yanıt6
yanıt0
as:

kardeşim bilmeden konuşmayın. haberde sorun var avm yok orda bi tane iş yeri ayrıca orası dağın başı değil şehrin girişi

7
5
yanıtYanıtla
Z. S.:

Yanan yer istanbul avm

yanıt5
yanıt0
Arife aydın:

İstanbul ucuzluk avmmi orası

8
4
yanıtYanıtla
Furkan Gunes:

Evet

yanıt1
yanıt0
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title