Haberler

Yıllar önce yatılı okulda kalan Paris Hilton'dan itiraf: Fiziksel istismara uğradım

Güncelleme:

ABD'li ünlü manken Paris Hilton, bir belgesele yaptığı açıklamada ergenlik döneminde kaldığı yatılı okulda görevliler tarafından fiziksel istismara uğradığını söyledi.

ABD'li ünlü manken ve Hilton otellerinin varisi Paris Hilton, ergenlik döneminde Utah eyaletinde kayıt olduğu yatılı okulda hem fiziksel hem de zihinsel istismara uğradığını açıkladı. Hilton, 'This is Paris' adlı belgeselde yaptığı açıklamalarda, 'Gerçeği çok uzun süre sakladım. Fakat dönüştüğüm güçlü kadınla gurur duyuyorum. İnsanlar hayatımdaki her şeyin benim açımdan kolay olduğunu sanabilir ama dünyaya gerçekten kim olduğumu göstermek istiyorum' dedi.

"YAŞADIKLARIMI AİLEME ANLATMAK İSTEYİNCE BAŞIM BELAYA GİRDİ"

Hilton, okulda yaşadığı kötü günleri şu cümlelerle anlattı: "Panik atak geçiriyordum ve her gün ağlıyordum. Çok mutsuzdum. Kendimi mahkum gibi hissediyordum ve hayattan nefret ediyordum. Ailemle konuşma fırsatım gerçekten olmuyordu. Dış dünyadan soyutlanmıştık ve aileme olanları anlatmaya çalıştığımda başım o kadar belaya girdi ki tekrar söylemekten korktum. Telefonu alıp ya da yazdığım mektupları yırtarak, 'Kimse sana inanmayacak' diyorlardı. Her yerden daha kötü olacağını biliyordum."

Yıllar önce yatılı okulda kalan Paris Hilton'dan itiraf: Fiziksel istismara uğradım

"BANA İŞKENCE EDİYORLARDI, VURUP BOĞUYORLARDI"

"Bir okul olması gerekiyordu ancak dersler hiç de odak noktası değildi. Uyandığım andan uyuduğum ana kadar bütün gün bana bağırıyor, beni azarlıyor, sürekli işkence ediyorlardı. Orada çalışanlar korkunç şeyler söylediler. Sürekli kötü hissetmeme neden oldular ve bana zorbalık ediyorlardı. Bence onların amacı bizi ruhen parçalamaktı. Fiziksel olarak istismar ediyorlardı, vuruyorlardı ve boğuyorlardı. İtaatsizlik etmekten korkalım diye çocuklara korku aşılıyorlardı."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Paris Hilton Paris DHA Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (23)

Marjinal:

Bedenin yol geçen hanı olmuş, istismardan bahsediyorsun. Ne alakaysa

17
10
yanıtYanıtla
Paladayı:

SELAM TATLIM

yanıt1
yanıt0
CANO:

Beraber mi yapıyorsunuz bu işi ?

yanıt3
yanıt1
Çapkın kız aslı:

CANO MERHABA TATLIM

yanıt0
yanıt0
ahlaksızsın:

Gerçekten eğitilmezsiniz!!

yanıt0
yanıt0
E G M:

GELEN VURMUŞ GİDEN VURMUŞ YAZIK YIV SET KALMAMIŞ YALAMA YAPMIŞLAR KIZI

4
7
yanıtYanıtla
Kerami:

Hiç güleceğim yoktu. .

7
4
yanıtYanıtla
KATOLİK OKULU:

Dini okullarda okutulan zengin çocukları bunlar. İmanlı ve dindar ölüyorlar. Paris Hilton da öyle

4
6
yanıtYanıtla
bunun da bir filmi var:

pariste bir kuku

3
7
yanıtYanıtla
Büşra:

Diğer haberde makyaj yapan Serap bu paristen daha güzel. Dikkatinizi çekti mi Serap ve Paris birbirinin tersi la SRP x PRS. . . değişik değil mi yok mu bir gomplo teorisyeni Serap, Paris''ten çok daha hoş bir varlık.

4
4
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title