Haberler

Düğünde fenalaşarak vefat eden oğlunun kaybına dayanamayan acılı anne 1 saat sonra kalp krizi geçirdi

Güncelleme:

Malatya'da düğünde oynarken kalp krizi geçiren adam, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Oğlunun kaybına dayanamayan acılı anne de olaydan 1 saat sonra kalp krizi geçirerek yaşama gözlerini yumdu.

Dün akşam Darende'ye bağlı Yenice Mahallesi'nde meydana gelen olayda, ilçede yakınlarının düğününe katılan Mustafa Gürbüz, oynadığı sırada bir anda rahatsızlanarak, yere yığıldı. Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Gürbüz'ün kalp krizi geçirdiği belirlendi.

OĞLUNUN KAYBINA DAYANAMADI

Mustafa Gürbüz, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Oğlunun ölümüyle büyük üzüntü yaşayan Nezik Gürbüz de 1 saat sonra fenalaştı.

Hastaneye kaldırılan ve oğlu gibi kalp krizi geçirdiği belirlenen Nezik Gürbüz de kurtarılamadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mustafa Gürbüz Darende Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

xxxxx:

Bana ve anneme de böyle ölüm nasip et Allah ım anamdan başkası yalan... Allah rahmet eylesin haberdekilere bu arada

6
4
yanıtYanıtla
Amin:

Millet kuranlan ölmek ister Buda muziklen nediyelim bize Amin denen duser

yanıt1
yanıt1
Ramazan Daniç:

AMİN ALLAHIM

yanıt1
yanıt0
Edoona:

Böyle bi dua etmek için akıldan yoksun olmak lazım heralde... Düğünde oynarken ölmek ... Aman Allahim

yanıt1
yanıt0
Tarık tarak:

Covid19 dan ölmüşlerdir,muhtemelen,vade doldu mu götürür, Allah akıbetinizi hayreyleye

1
6
yanıtYanıtla
Hasan:

Corona olabilir

3
4
yanıtYanıtla
BRS16:

ALLAH RAHMET EYLESİN

5
1
yanıtYanıtla
Murat:

Kalp krizi diyo anlamiyormusun.

1
2
yanıtYanıtla
İNSANLIK HALİ:

ALLAH RAHMET ETSİN. ARKADAN SİLAHLAR PATLIYOR AMA HABER OLMUYOR. ALIŞTIK.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title