Haberler

Yaşlı adam, kendisini odaya kapatan kızının işkencelerinden hacze gelen polis sayesinde kurtuldu

Güncelleme:

Meksika'da haciz işlemi nedeniyle eve giden polis, kızı tarafından ölüme terk edilen ve şiddet gören 87 yaşındaki adamı kurtardı.

Meksika'nın Guanajuato eyaletinde yer alan Celaya şehrinde 87 yaşındaki Bonifacio Y. adlı bir kişi, Leticia S (54) adlı kızı tarafından bir odaya kapatılıp işkenceye maruz kaldı. Yaşlı adamın hayatı, şans eseri eve gelen haciz memurlarının durumu anlaması sayesinde kurtuldu.

HACZE GELEN POLİS FARK ETTİ

Bonifacio Y'nin yalnızca ekmek ve su ile beslendiği ifade edilirken, yaşlı adamın imdadına eve haciz işlemi için gelen polis yetişti. Polisin, Leticia S'nin evine eşyalara el koymaya gittiği sırada, Bonifacio Y'i fark ettiği kaydedildi.

BAKIM EVİNE YERLEŞTİRİLDİ

Polislerin geldiğini fark eden Bonifacio Y. kaldığı odadan çığlık atarak, yardım istedi. İki bacağından yürüme zorluğu çeken Bonifacio Y'nin kliniğe götürüldüğü ve ardından bir bakım evine yerleştirildiği ifade edildi.

ŞİDDET GÖRMÜŞ

Görgü tanıkları konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yaşlı adamın bir aydır hijyen olmayan bir evin odasında tutulduğunu ve kızı tarafından her gün şiddet gördüğü bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

3. Sayfa Dünya Haberler

500

Yorumlar (7)

Levent:

Çocuk sahibi olduğuma o kadar pişmanım ki Hayatımı kararttı...

2
11
yanıtYanıtla
okuyucu:

rabbim senin gibilere evlat vermesin. . evlat için içi yanan bir sürü insan var en kötü evlat baldan tatlıdır ana babaya

yanıt7
yanıt0
mehmet:

zamanında kızı muhtaç ve acizken kimbilir ne eziyetler yaptı da çekiyo şimdi. . eskiden acırdım düşenlere, acizlere. . Allah biliyor kime ne yaşatacağını. . eskiden zalim olupda, mazlumu oynayan çok düşünce kendisi. .

2
9
yanıtYanıtla
Melek:

Okuyucu büyük konusmayin ALLAH hayırlı evlat versin herkese imtihanı buyuktur

5
0
yanıtYanıtla
FRT:

BİZİM DE KIZIMIZ VAR ALLAH ŞAŞIRTMASIN. . ALLAH IM KİMSEYE MUHTAÇ ETMESİN

3
0
yanıtYanıtla
Bilirkişi:

Başka şeyler karartmıştır Hayatını, Sabii napsın sana kardeş. Başka sıkıntılarını güçsüze yükleme .Sonra intihar eder acısı kalır

0
0
yanıtYanıtla
zehra:

vicdansiz,yasattigini yasarsin insallah yabanciya yapilmazbu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title