Haberler

Sokağın başına gözcü koyup masaj salonunu fuhuş yuvasına çevirmişler

Güncelleme:

İzmir'de koronavirüs sürecinde kapatılmalarına rağmen gizlice müşteri alındığı ve fuhuş yaptırıldığı tespit edilen 3 masaj salonuna düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 13 şüpheliden 10'u tutuklandı. Şahısların sokağın başına gözcü koyarak müşterileri içeri aldığı öğrenildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kent genelinde Kovid-19 tedbirleri kapsamında kapatılan masaj salonlarına müşteri alındığı bilgisine ulaştı.

SOKAK BAŞINA GÖZCÜ YERLEŞTİRMİŞLER

Takip çalışması sonucu masaj salonlarına sokak başlarına gözcüler yerleştirilerek gizlice müşteri alındığı, sokağa çıkma kısıtlaması olmayan yabancı uyruklu kadınların da müşterilere gönderilerek fuhuş yaptırıldığı tespit edildi.

İÇLERİNDE YABANCI KADINLAR DA VAR

Polis ekiplerince 3 masaj salonuna ve zanlıların ikametlerine düzenlenen operasyonda 13 şüpheli gözaltına alındı. İş yerlerinde yabancı ve Türk uyruklu çok sayıda kadın olduğu da belirlendi.Operasyonda, 2 bilgisayar, müşteri temininde kullanıldığı düşünülen çok sayıda sim kart, 3 hard disk, 1 tablet, 1 tabanca ve 59 mermi ele geçirildi.

10 KİŞİ TUTUKLANDI

Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 10'u tutuklandı.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Emniyet Müdürlüğü İzmir 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

OLMADI BEYLER:

EEEEE. . . BİZ ŞİMDİ GERÇEK MASAJI NEREDE YAPTIRACAĞIZ?

13
1
yanıtYanıtla
War görüntüsü:

Hükümete çağrı bu masaj salonları vb.istismara açık işyeri adı altında kötü işler üreten tesisleri kapatın..! Devlet kamu ahlakı nı temin den de sorumludur..!ey yönetim sorumluları!

9
2
yanıtYanıtla
El - Amedi:

Bunlar da mutlu soncular...

7
2
yanıtYanıtla
NEYMİŞ:

Bunlar her zamasn böyleymiş masaj yapar salonlarda büroda ünlenmiş fuuşçu satılmış ARSIZKAN . .

6
2
yanıtYanıtla
KARAKOLDA AYNA VAR.:

Genelde suçlular sokak başlarına, Karakol civarına gözcü koyarlar, bu yeni bir şey değil. Bunu polislerde bilir. O yüzden kolay kolay yalanmazlar. Yakalanma ihtimalleri düşüktür. Genelde yaptıkları yanlarına kalır. Dikkatli olmak lazım.

4
2
yanıtYanıtla
CEM:

Pazarlama istasyonu mu kurmuşlar

2
1
yanıtYanıtla
Fİkret:

adamların en azından mekanları varmıs bızım buralarda ailelerin oldugu apartmanda dönüyo o işler

1
0
yanıtYanıtla
vahdettin bayram:

kafamızı kuma gömmeyelim, dünyanın her yerinde masaj salonlarında fuhuş olur bunu herkes biliyor. . . .

0
1
yanıtYanıtla
TİREBOLU LU HASAN PAŞA NIN TORUNU TOLGA PAŞA:

Haya sıyrılmış inmiş, öyle yüzsüzlük ki heryerde. Ne çirkin yüzleri örtermiş, meğer o incecik perde. Vefa yok, ahde hürmet hiç, EMANET lafe-i bi medlul. Yalan raiç, hiyanet mültezem, heryerde hak meçhul. Ne tüyler ürperir ya rab, ne korkunç inkılab olmuş. Ne din kalmış ne iman, din harab, iman türab olmuş. Beraber ağlamazsın, sonra, kör dersin, sağır dersin. Bu hissizlikten insanlık hem iğrensin, hem ürpersin!Ne ibret, yok mu, bir bilsen kızarmak bilmeyen çehren?

1
0
yanıtYanıtla
SEKOCAN:

YEDİĞİNİZ PİSLİKLER YÜZÜNDEN İFLAH OLMUYORSUNUZ ARADA SAKİN TEMİZ İNSANLARDA KAYNIYOR ALLAH ONLARI KORUSUN

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title