Haberler

Yan yatan minibüs mahalleyi karıştırdı! Sıkışanları kurtarmak için seferber oldular

Güncelleme:

Güngören'de sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs yan yattı. Mahalleli, 9 kişinin bulunduğu minibüste sıkışanları kurtarmak için ne yapacağını şaşırdı.

İstanbul Güngören'de, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine içinde 9 kişinin bulunduğu minibüs yan yattı. Sıkışanlardan 6 kişi kendi imkanları ile çıkarken, 3 kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı.

Kaza, pazar akşam saatlerinde Güneştepe Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesi ile Şerefli Sokak kesişiminde meydana geldi. İddiaya göre 34 BV 2364 plakalı minibüs Necip Fazıl Kısakürek Caddesi'nden Şerefli Sokak'a döndüğü sırada, sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti.

MİNİBÜS YAN YATTI

Yan yatan minibüs, park halindeki hafif ticari araca çarparak durabildi. Vatandaşların yardıma koştuğu kazada, minibüste bulunan 6 kişi kendi imkanlarıyla bulundukları yerden çıktı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Minibüste sıkışan 3 kişi ise itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla bulundukları yerden çıkartıldı. Kazada hafif yaralı 1 kişi olay yerindeki ambulansta tedavi edilirken 8 kişi ise kazadan yara almadan kurtuldu.

KAMERAYA YANSIDI

Kazanın hemen ardından cep telefonu ile çekilen görüntülerde 6 kişinin minibüsten kendi imkanlarıyla çıktığı görüldü. Olay yerine çağrılan çekici ile yan yatan minibüs kaldırılarak sokak trafiğe yeniden açıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güngören İtfaiye DHA Haberler

500

Yorumlar (6)

Hasan huseyin:

MILLET ISSIZ GUCSUZ KENDINE IS YARATIYOR VALLA

2
22
yanıtYanıtla
mst:

Kardeşim sen iyimisin ya , millet yardıma koşuyo minibüs devrilmiş diyo senin söylediğin kelimeye bak. Ne kadar merhametli yardım sever bir halkımız var. .

yanıt23
yanıt1
Vatandas:

Nasil oluyor da media ya acil ekipden once yansiyor ?

yanıt0
yanıt0
recep:

yan yatan minibüs için herkes kurtarmak için çabalar açsa yedirir ama bir baskası yan baktı diye trafikte yol vermedi diye adam öldürür bunlarda düzelse keske bi standardımız yok

1
0
yanıtYanıtla
Sen:

Gecmıs olsun

1
0
yanıtYanıtla
Vatandas:

Gecmis olsun...Da , mesai saati icindeyse, bu kadar issiz mi var ?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title