Haberler

Son dakika haber! Burdur'un ilçelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanıyor

Güncelleme:

Burdur ve ilçelerinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerle kutlandı.

Karamanlı'da İlçe meydanındaki Atatürk Anıtı önünde, belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, İlçe Mili Eğitim Müdürü Fatma Kalkan, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla tören düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kalkan, tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Kutlamalar kapsamında, Kaymakam Muhammed Emin Tutal ve Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, makam koltuklarını ana sınıfı öğrencilerine devretti.

Gölhisar

Gölhisar'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Kavçakar, Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Tören bir öğrencinin şiir okumasının arsından sona erdi.

Bucak

Bucak Cumhuriyet Meydanı'nda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM'nin 101 kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törende Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, siyasi partilerin temsilcileri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid -19) salgını nedeniyle sosyal mesafenin gözetildiği törende saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Kemer

Kemer ilçe meydanında düzenlenen törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Eren, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Törende saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Kaynak: AA / Güncel

23 Nisan Hisarcık Burdur Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title