Haberler

Birlikte olduğu eşcinsel kadın komşusuyla kiralık katil tutup kocasını vurdurttu

Güncelleme:

Ordu'da birlikte yaşadığı eşcinsel kadınla kiralık katil tutan eş, kocasını vurdurttu. Olayı planlayan 2 kadın gözaltına alındı, talihsiz adamı yaralayan şahıs aranıyor.

Ünye ilçesinde yaşanan inanılmaz olay, ilçeye bağlı Çınarlık Mahallesi'nde 2 gün önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşcinsel olduğu iddia edilen A.O., yine eşcinsel kadın komşusu H.S. ile birlikte oldu. Bir süre birlikte yaşayan kadın çift, iddiaya göre A.O.'nun kocası H.O.'yu, ilişkilerine mani olmasın diye öldürtmek istedi.

KİRALIK KATİL TUTTUKLARI ÖNE SÜRÜLDÜ

Birlikte yaşadığı H.S. isimli kadın komşusu ile birlikte kiralık katil bulan A.O., iddiaya göre kocasını Çınarlık Mahallesi'nde silahla vurdurttu. Ağır yaralanan H.O. önce Ünye, ardından ise Ordu Devlet Hastanesine götürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili yaptığı geniş çaplı incelemede, kadınların birlikte yaşadığını ve eşcinsel olduklarının bilgisine ulaştı.

Kadınlar ve olayda yardımı bulunan iki kişi daha gözaltına alınırken, H.O.'yu yaralayan şahsı arama çalışmaları ise sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Ordu 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (36)

Alim:

Temmelli azdı gudurdu ya la bu millet:))

69
1
yanıtYanıtla
Osmanlı:

Kemalistlerin istedigi türkiye

22
31
yanıtYanıtla
yeniçeri:

sen tam bir cahilsin

yanıt12
yanıt6
..........:

Osmanlı haklısın!

yanıt4
yanıt9
lazoğli:

ç. ok ntflix izlemekten olmuştur

45
4
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLAN:

Evli hemşire gece görevini bitirince sabah eve döndüğünde yatak odasındaki yataklarında 4 ayak görür. hemen eline sopayı alır çığlıklar içinde ayakları kırana kadar vurur. sinirli vaziyette mutfağa gider ne görsün kocası mutfakta kahve içiyor. hemşire şok olur koca eşine akşam eve annenle baban geldi rahat uyusunlar diye onlara kendi yatağımızı verdim deyince hemşire bayılıyor. O nedenle peşin hükümlü olmamak gerekir.

32
11
yanıtYanıtla
Rebul:

Yalan diyon lenn

yanıt1
yanıt0
KOLPA:

Hikaye de bu ya)))

yanıt1
yanıt0
Ss:

Sen haberi tersinden okudun herhalde

yanıt1
yanıt0
xxxxx:

Allah erkeği kadının şerrinden korusun

30
6
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title