Haberler

Beyoğlu'nda trafik zorbasına dayak! 4-5 araca zarar verdi, sonu kötü oldu

Güncelleme:

Önceki akşam Dolapdere'de yaşanan olayda, Kurtuluş Deresi Caddesi üzerinde yoldan geçen araçların önünü kesen, sürücüleri tehdit eden ve vurarak araçların aynalarını kıran kişi bazı araçların üstüne yatarak sürücülere zor anlar yaşattı. 4-5 aracın aynasını kıran kişi son olarak aynasını kırdığı taksinin sürücüsü tarafından dövüldü.

Beyoğlu'nda trafik zorbasına dayak! 4-5 araca zarar verdi, sonu kötü oldu

KOŞARAK KAÇTI

Trafikteki sürücülere zor anlar yaşatan kişi yediği dayak sonrası koşarak bölgeden uzaklaştı. Aynasını kırdığı taksinin sürücüsü "Seyir halindeydim aynaya vurup kırdı. Ben polisim diyordu" dedi.

Beyoğlu'nda trafik zorbasına dayak! 4-5 araca zarar verdi, sonu kötü oldu

"GELDİ VURDU, SALDIRDI"

Taksideki kadın yolcu, "Geldi vurdu. Direkt saldırdı" diye konuştu. Kişinin araçların önünü kesmesi, yoldan geçen araçların aynalarını kırması, sürücüleri tehdit etmesi ve taksici tarafından dövülmesi kameraya yansıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kurtuluş Deresi Caddesi Dolapdere Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (31)

ali:

Dayak atanların ellerini seviyim adaletin kanunu olmadığı zorbalığın olduğu yerde ancak böyle davranılır.

28
4
yanıtYanıtla
İq sorunlusu:

Yorumların hepsi iyi yapmışlar, bana denk gelse vb. Bir tane insan olan da demiyor ki bu adamın ne zoru var, bu insanı alıp bakırköy e yatırıp tedavi altına almak lazım, herhangi bir akıl sorunu var belli adam polisim diyerek araçlara saldırıyor. Bu haberi görüp sinirlenip adamı dövmek istiyorsanız sizde de bir sorun var, yıllardır türk dizi, tv den beyniniz yıkanıyor böyle cahil cühela oluyorsunuz, yeri geldimi müslümanız Türkler cok sıcakkanlıdır akıllıdır. Ortalama iq maymunu anca geçiyor işte

4
24
yanıtYanıtla
İQ Profesörü:

Bir savunma değil ama kendince mantıklı ortayol bir yorum yapmışsın. ama taaa ki zarar kendine gelene lkadar sürer bu yorum. bu adam sana, aracına yada aracındaki eşine kızına çocuğuna zarar vermeye kalksa araçtan inip '' kardeşim noldu'' der misin? :) ben sana söyleyim, yüzündeki kemikler tamamen kırılana kadar döver sonra polise teslim ederken ''yolda düşmüş alın bunu'' derim. kimse kusura bakmasın herkes bu dünyaya kendi haklarıyla geliyor. kimse kimsenin hakkına el uzatamaz

yanıt20
yanıt0
AOC:

Mesela bende herhangi bir durumda konunun dönüp Müslümanlığa getirip insanların inançlarına yıpratma uygulayan insanları dövmek istiyorum ?

yanıt17
yanıt1
yetmiyor:

normalde sana zarar verdiyse. ararsın polisi beklersin. 5 dk ya gelir polis. adamı götürür , tutanak tutar imzalatır. (karakolla uğraştırmaz). zararının bedeli sana bankadan eft yapılır . Adamı da devlet hastaneye mi götürür hapsaneye mi , ne icap ediyorsa . . . Lakin bizde polis olay bitince gelir. gelince tutanakla falan iş bitmez, sabaha kadar karakolda uğraşırsın, sonrasında şikayetçi olsan da o aynanın parasını devlet sana ödemez, mahkemeye gidersin, mahkeme için dünyanın parası ve zamanını. .

yanıt0
yanıt0
ADALET:

Taksici inşallah mahkemelerde ceza almaz. . . .

25
1
yanıtYanıtla
neril:

Afferim deli ayaklarında. Nasıl kaçıyor ama. Helal olsun o taksiciye.

21
1
yanıtYanıtla
ahmet:

ortada devlet yok. devlet olsa şimdi onu bulup elini kolunu kırmış idi. onlarca arabaya zarar veren bu ayı, ya taksicilere bıçak ile saldırsa idi. kırılan onca aynanın parasını kim verecek. suçluları koruyan adalet bakanımı, her önüne geleni salan hakimlermi bu masrafları ödeycaek.

16
3
yanıtYanıtla
haydar:

ulan ülke, ülke değil panayıra döndü

14
2
yanıtYanıtla
:

bana denk gelseydi keşke . o kırdığı aynayı bende onun kafasında un ufak ederdim

15
1
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title