Haberler

Ayşe Karaman'ın ölümünde karar! Uzman doktora 3 yıl 4 ay hapis

Güncelleme:

Anestezi teknikeri Ayşe Karaman'ın şüpheli ölümüne ilişkin davada, sanık Özgür Tarhan 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Anestezi teknikeri Ayşe Karaman'ın ölümüne ilişkin görülen davada sanık Uzman Dr. Özgür Tarhan'a "bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne neden olma" suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezası verildi.

Anestezi teknikeri Ayşe Karaman, geçen yıl 29 Temmuz sabahı erkek arkadaşı Uzman Dr. Özgür Tarhan'ın Çankaya ilçesi, Dikmen Mahallesi'ndeki evinde ölü bulundu. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemede genç kızın yattığı yatağın yanındaki komodinin üzerinde bazı ağrı kesici ve 'propofol' etken maddeli anestezi ilaçları bulundu. Soruşturma sonunda tutuklanan Özgür Tarhan hakkında Ankara 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'tasarlayarak öldürmek' suçundan dava açıldı.

Ayşe Karaman'ın ölümünde karar! Uzman doktora 3 yıl 4 ay hapis

DAVADA KARAR ÇIKTI

Savcı, sanık Uzman Dr. Özgür Tarhan'ın "bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne neden olma" suçundan 2 yıl 8 aydan 9 yıla kadar hapsini talep etti. Kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanık Uzman Doktor Özgür Tarhan "bilinçli taksirle ölümüne neden olma" suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırdı.

DAHA ÖNCE TAHLİYE EDİLMİŞTİ

Tutuklu yargılanan Uzman Dr. Özgür Tarhan, davanın 5'inci celsesinde "sanığın delileri karartma ihtimali olmadığı" gerekçesiyle tahliye edilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ayşe Karaman Haberler

500

Yorumlar (32)

gizem:

dalga geçer gibi 3 yıl yazmışlar sinirlerim bozuldu. . inşALLAH ODA ÖLÜR EN KISA ZAMANDA !

20
0
yanıtYanıtla
Nazan:

Bir inSani öldürme cezasi bu kadar az olur ise yakinda cinayet haberleri daha çok okuruz 3 yıl mı bir insanı katletmenin cezası neden caydiricilik yok allah kahretsin bir anne evladını 3 yılda mi buyutuyor

17
2
yanıtYanıtla
HERO:

Vay be ne hale geldik, plan yapıp bu şekilde cinayet işlesen 3 yılda paçayı yırttın demek. .

15
2
yanıtYanıtla
Karakus:

Aynen öyle Doktor ya askerlik gibi kisa dönem

yanıt9
yanıt0
Ahmet akbaba:

İnan daha beteri olacak.bodrumdaki şeytan şappalaklarını gördünüz.yakında oralarda deprem olursa diyecekler ilahi taktir.

yanıt1
yanıt0
asd:

bu aralar neden cezalar az veriliyor yada hiç verilmiyor? Ne bu abi böyle, gencecik kadının ölmesine sebep olan birine 3 yıl ceza vermek nedir? Ölüm bu kadar ucuzlaştı mı ülkemizde? Gerçekten acınası haldeyiz, müge anlıda görüyoruz hergün onlarca kadın katlediliyor, verilen cezalara, ihmallere bakıyoruz gerçekten adalet bitmiş, hiçbir şekilde adalet sağlanılmıyor ülkede yazık, kafası esen istediğini öldürüyor, uzaklaştırma alsada yine yaklaşıyor öldürüyor bu ne böyle

16
0
yanıtYanıtla
...:

Bir insan cani 3 yil mi . Abi bu karari veren hakimler hic empati de mi yapmiyorlar. Sanki adam gidip bi yerden kucuk bisi calmis da 3 yil almis.. can bu can. Insallah 3 degil 33 yil alir o oldurduyse

15
1
yanıtYanıtla
Bende:

herşey bu kadar ortada iken bu ceza ne şimdi?

14
1
yanıtYanıtla
Maho:

Yuh olsun. Bir can için 3 yıl.

14
1
yanıtYanıtla
Mantık:

Taksim''de kızı hiç dokunmadan takip eden adama 13 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı, yani öldürse daha karlı mı!

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title