Haberler

Sarkıntılık iddiası ölüm getirdi! 71 yaşındaki amca, yeğeninin göğsüne 43 santimlik kama sapladı

Güncelleme:

Tokat'ın Erbaa ilçesinde, Ali Kılınç'ı 43 santimlik kamayla öldüren üvey amcası Necmettin Kaya tutuklandı. Olayın taraflar arasındaki sarkıntılık iddiasıyla başlayan tartışma sonucu yaşandığı ortaya çıktı.

Tokat'ın Erbaa ilçesinde kamayla üvey yeğenini bıçaklayarak öldürülen şahıs sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kendi kız kardeşine sarkıntılık ettiği iddiasıyla başlayan tartışmada 71 yaşındaki amcanın yeğenini 43 santimetre uzunluğundaki kama ile öldürdüğü ortaya çıktı.

Olay, dün gece saatlerinde ilçe merkezinde meydana geldi. Evli ve bir çocuk babası Ali Kılınç, akşam saatlerinde Mimar Sinan Mahallesi Canbolat Caddesi'ndeki bir binada oturan annesi Seher Kaya, üvey babası Hasan Kaya ve kız kardeşi İ.K.'nın yaşadığı eve geldi.

SARKINTILIK TARTIŞMASI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Kılınç, bir süre sonra 2 katlı binanın alt katında yaşayan üvey babasının kardeşi Necmettin Kaya ile onun oğlu Ü.K.'nın, kendi kız kardeşine sarkıntılık ettiği iddiasıyla tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Evde başlayan ve dışarıya taşan kavgada Necmettin Kaya evde bulunan 43 santimetre uzunluğundaki kamayı alarak Ali Kılınç'ı göğsünden yaraladı. Ağır yaralanan Kılınç, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Erbaa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Kılınç, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Sarkıntılık iddiası ölüm getirdi! 71 yaşındaki amca, üvey yeğeninin göğsüne 43 santimlik kama sapladı

ÇELİK YELEKLE MAHKEMEYE ÇIKARILAN AMCA TUTUKLANDI

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Necmettin Kaya, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çelik yelek giydirilerek adliyeye getirilen Kaya, girişte basın mensuplarının sorularına 'Evimi bastılar' diye cevap verdi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Kaya, Çamlıbel T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Sarkıntılık iddiası ölüm getirdi! 71 yaşındaki amca, üvey yeğeninin göğsüne 43 santimlik kama sapladı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ali Kılınç Erbaa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (17)

Deli Dumrul:

İddiaya dayanarak cana kıyılmaz. (Esasen hiçbir şekilde kıyılmaz)İspat edilmesi gerekir. İspat da vaktinde şikayet etmekle olur. Tecavüze uğrayan kadın en kısa zamanda polise başvuracak, hastaneye götürülerek DNAtesti yapılacak. Kimin tecavüz ettiği, tecavüzün gerçek olup olmadığı kesinleşecek. Ya iftira ise. O zaman hayatı sönen gencin vebalini kim çekecek.

13
0
yanıtYanıtla
kamuran:

bu nasıl bi aile kim kime dum duma bunların dini mezhebi ne merak ediyorum

4
4
yanıtYanıtla
Alinin abisi:

Kamuran bilip bilmeden konuşmayın ölen kişi nin kız kardeşini taciz etmişler oda onların kapıya dayanmış neresi kim kime dum duma kendinle karıştırma

yanıt1
yanıt0
eee:

buna ne derseniz? çok bilmişler!

1
6
yanıtYanıtla
.:

Ne diyelim az bilmiş

yanıt5
yanıt0
2.filo:

Öldüren adam ölenin nasıl amcası oluyormuş? Zaten baba da öz değil. Tavşanın suyunun suyu bile değil..selametle.

4
0
yanıtYanıtla
Emre burak:

Sorsan namazli ummettir kesin

0
0
yanıtYanıtla
Yaşar yay:

Aynen namazlı abdestli bilip bilmeden oturduğunuz yerden konuşmayın bütün erbaa bu amca için üzülüyor

yanıt0
yanıt0
Olay:

Bitmek tükenmek bilmeyen cinayetle

0
0
yanıtYanıtla
ipek:

şimdi burada bütün yorum yapan daha doğrusu yapmaya çalışan insanlar ben öldürülen kişinin kız kardeşiyim abuk subuk konuşmayın rica ediyorum olayı yaşayan bilemez o namazlı dediğiniz adam ve onun oğlu namussuzdur oğlu tacizci kendisi de katildir evim basıldı muhabetti yalan konuşmak için giderken saniyeler içinde gözümüzün önünde abimi öldürdü yetmezmiş gibi eline pompalı tüfek alıp bizi de vuracaktı böyle abuk subuk konuşmadan önce empati yapıp ince düşünün abim hakkında ileri geri konuşmayın

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title