Haberler

Gülay Uygun'un ölümüyle ilgili taksici ifade verdi

Güncelleme:

Ankara'da Aleyna Çakır'ın evde ölü bulunmasının ardından gözaltına alınıp serbest bırakılan Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun'un ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor. Uygun'un olay yerine taksi ile gittiği belirlenirken, şoförün emniyette ifadesinin alındığı öğrenildi.

Ankara'da Aleyna Çakır'ın (21) evde ölü bulunmasının ardından gözaltına alınıp serbest bırakılan Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun'un (48) ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor. Savcılığın talimatıyla olayı araştıran polis, Uygun'un intihar ettiği yere taksiyle gittiği ve taksi şoförünün ifadesinin alındığı belirtildi.

Aleyna Çakır, geçen 3 Haziran'da Keçiören ilçesindeki evde ölü bulundu. Sevgilisi olduğu belirtilen Ümitcan Uygun'un, daha önce Çakır'a şiddet uyguladığı anlara ait görüntüler ise ölümünden kısa süre sonra sosyal medyada paylaşıldı. Bunun üzerine Ümitcan Uygun, polis ekiplerince gözaltına alınıp, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Günlerce televizyon programına katılan Aleyna Çakır'ın ailesi, kızlarının ölümünden Ümitcan Uygun'u sorumlu tutarken, Uygun'un annesi Gülay Uygun, 17 Eylül akşamı, Ankara Keçiören'de bir akrabasının evine yakın dağlık alanda başından silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Olay yerinde yapılan incelemede el yazısıyla yazılmış intihar notu bulundu. Savcılığın yaptığı ilk incelemede kadının başının sağ tarafından vurulduğu tespit edildi.

TAKSİCİYE ULAŞILDI

Savcılığın talimatıyla olayı araştıran polis, Gülay Uygun'un olay yerine nasıl gittiğini tespit için evi ve çevresindeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan inceleme sonrası Uygun'un sabah saatlerinden evinden çıktıktan sonra bindiği taksi tespit edildi. Polisin taksiciye ulaştığı ve ifadesini aldığı öğrenildi.

Öte yandan, olay yerinde bulunan tabancanın ruhsatsız olduğu ve kime ait olduğunun belirlenemediği belirtildi.

ÇAKIR'IN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ HTS KAYITLARI DOSYAYA GİRDİ

Aleyna Çakır'ın ölümüyle ilgili soruşturmada ise savcının olay günü Ümitcan Uygun'un evde olup olmadığını tespit etmek için istediği HTS kaydı dosyaya girdi. Savcılığın, kayıtları emniyete göndererek kayıtlarla ilgili detaylı bir rapor istediği öğrenildi. Çakır'ın ölümüne ilişkin İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan istenilen ayrıntılı raporun ise gelmesi bekleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aleyna Çakır Ankara Gülay Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (23)

ASLI:

KADIN YUVADAKİ KIZLARI PAVVYONA DÜŞÜRÜYOR, OĞULLARI ÜZERLERİNDEN PARA KAZANIYOR İŞ ADAMLARI KODAMANLARA SATIYORLAR!!! SORUŞTURMA VE KADININ KONUŞMASI ENDİŞEYLE KADINI YOK EDİYORLAR. YETKİLİLERDE HALA UYUYOR.

33
0
yanıtYanıtla
KorkmazS:

Gülay Uygun''un katilini kocası ve avukat biliyor, katil aile içinden değil bence. İktidarın kanalı işin ucu siyaset, bürokrasi ve iş adamlarına uzandığında haberin arkasında durabilecek mi? merakla bekliyorum. Ateş düştüğü yeri yakıyor değil mi Uygun ailesi, keşke bu şekilde öğrenmeseydiniz. O kız kefaretini ödedi ve ölümüyle yüzlerce kızın kurtuluşu oldu belkide. Takdir-i ilahi. Allah tüm anne babaların yardımcısı olsun.

23
4
yanıtYanıtla
ADA:

Tek tek gidecek bu aile bence hesaplaşmalar var bu işin içinde

24
2
yanıtYanıtla
RUHİ:

İNSAN İNTİHAR EDECEKSE NE TAKSİSİ NE ARAZİSİ. EVDE SIKARSIN KAFANA. . . EV KİRLENMESİN DİYE Mİ DÜŞÜNDÜ ACABA. . YERSEKKKKK

21
2
yanıtYanıtla
Şaşırdım:

Taksici olayı nereden çıktı görenler vardı parktaki kadınlar öldürülen yerde beyaz taksiyi görenler erkek sesi vardı diyenler hangisi doğru şaşırdım taksicide mi kiralık anlamadım gitti

yanıt0
yanıt0
bahar celik:

yalancilar! bütün aile üc kagitci! hepsi iceri atilsin cikmasinlar bir daha topluma her nefesleri zarar bunlarin.

21
0
yanıtYanıtla
Necmettin yörük:

Adaletsiz bir ülkede yaşamak insani ürkütüyor

18
2
yanıtYanıtla
teneke necmettin:

ülkenin adaletinin bu durumda olmasının ben büyük nedeni chp dir teneke

yanıt1
yanıt3
vyt:

palu ailesi gibi bunlarda

17
0
yanıtYanıtla
Sümbüllü:

Müge bile olayın üzerine gidemiyor ise bu işin arkasındakileri koruyanlar kimsenin yüzüne bakamaz Tarih onları yazar. Taşlar yerinden oynar.

8
8
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title