Haberler

Son dakika haber: ERZURUM'DAKİ OTİZMLİ ÇOCUKLAR İÇİN KUŞADASI TATİLİ

Güncelleme:

Son dakika haberi... GENÇLİK ve Spor Bakanlığı, Erzurum'da yaşayan 50 otizmli çocuk ile ailelerini tatil için Aydın'ın Kuşadası ilçesine gönderdi.

GENÇLİK ve Spor Bakanlığı, Erzurum'da yaşayan 50 otizmli çocuk ile ailelerini tatil için Aydın'ın Kuşadası ilçesine gönderdi. Erzurum Palandöken Otizm Derneği Başkanı Nazan Yaşarbaş, "Çocuklarımız hava şartları iyi olursa havuz, deniz, spor, resim boyama gibi faaliyetlerle eğlence tertiplenip, dolu dolu bir 3 gün yaşayacaklar" dedi.

Yakutiye ilçesindeki tarihi Erzurum Lisesi önünde bir araya gelen 50 otizmli çocuk ile aileleri iki otobüsle havalimanına götürüldü. Aileler ve çocukları, buradan da uçakla Aydın'a hareket etti.

Tüm masrafların Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca karşılanacağını belirten Türkiye Otizm Meclisi Yönetim Kurulu Üyesi ve Erzurum Palandöken Otizm Derneği Başkanı Nazan Yaşarbaş, Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na teşekkür etti.

'TÜM STRETİMİZİ ATIP GELECEĞİZ'

3 gün sürecek kampta otizmli çocukların aileleri ile birlikte resim, spor, okuma yazma, yüzme ve eğlence gibi etkinliklere katılarak dolu dolu bir tatil geçireceklerini belirten Yaşarbaş, "Bu tatil gibi kamp bize çok iyi gelecek. Tüm stresimizi atıp geleceğiz. Bu kampın her yıl süreceğini duyduk ve çok sevindik. Bizleri yolcu etmeye gelen yakınlarımızla duygu dolu anlar yaşadık. Umarım havalar iyi olur ve çocuklarımız günlük yaşantılarının dışında güzel bir gün geçirir" diye konuştu.

Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Nurgül Hepekbiç de "Çocuğum da ben de çok mutluyuz. Bu tatil hem bizler hem de çocuklara çok iyi gelecek. Bunun devamını bekleriz. Çünkü gerçekten çocuklarımızın bu tür şeylere ihtiyaçları var" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kuşadası Erzurum Otizm Aydın Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title