Haberler

Son Dakika! Ermenistan Terter'de mezarlık ziyaretinde bulunan sivilleri vurdu: 3 ölü

Güncelleme:

Son dakika! Ermenistan'ın Terter'de mezarlık ziyaretinde bulunan sivilleri hedef aldığı saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Azerbaycan ile imzaladığı ateşkesi bir kez daha ihlal eden Ermenistan, sivillere saldırmaya devam ediyor. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hacıyev, Ermenistan'ın Terter'e düzenlediği saldırıda 3 sivilin hayatını kaybettiğini, 3 sivilin de yaralandığını açıkladı. Hacıyev "Ermenistan insani ateşkesin arkasına gizlenerek sivillere karşı terör politikası yürütüyor. Azerbaycan halkını koruma hakkını saklı tutuyor" dedi.

Topun isabet ettiği kabristanda birçok mezarlığın ağır şekilde tahrip edildiği, sivillere ait bir aracın da hasar aldığı görüldü.

"BU SADECE KAN DÖKÜLMESİNE YOL AÇACAK"

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Ermeni hükümetine ve halkına açık mesaj gönderdim: Kurtardığımız topraklarımızı geri alma girişimlerini bırakmalılar. Bu sadece yeni kayıplara ve kan dökülmesine yol açacak" ifadelerini kullandı.

46 SİVİL ERMENİSTAN SALDIRILARINDA HAYATINI KAYBETTİ

Azerbaycan-Ermenistan cephe hattında çatışmalar 27 Eylül günü, Ermenistan'ın saldırısı üzerine başladı. Karşı taarruza geçen Azerbaycan ordusu, bir kent ve iki kasaba dahil 45 yerleşim birimini işgalden kurtardı. Ermenistan'ın saldırıları sonucu hayatını kaybeden Azerbaycanlı sivillerin sayısı 46'ya çıkarken, 200'den fazla ise yaralı var.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Azerbaycan Ermenistan Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (15)

Adil:

Türklerden öğrenmişlerdir. . . Savaş suçu işlemeye. . . .

4
36
yanıtYanıtla
Gereksiz:

Azerilerin vurunca birsey olmuyor onlar vurunca farkli iste insan bu insan yani ermeni olsun müslüman fark etmez önce bunu anlayin azerbaycan rusyanin kucagina düstü bikere bi halt edemez anca iha sihalarla vurur buda türkiyenin isine gelir cünkü türk mali para gelir :)

yanıt0
yanıt5
OĞUZ:

Adil neden yaratık. . . . . Türk ne zaman savaş suçu işlemiş bana de hele. Öyle olsa senin gibi itler böyle konuşamaz

yanıt2
yanıt0
UYANMIŞ TÜRK:

İÇİMİZDE ÖYLE HAİNLER VARKİ! YILLARCA ERMENİ OLDULAR, RUM OLDULAR AMA VARYA BİRTEK TÜRK OLAMADILAR. ŞU YUNAN KADAR OLAMAYAN HAİNLERE SESLENİYORUM, SİZİN ÖTE TARAFTA YERİNİZ YOK. . . SİZ SADECE ZAYİ OLACAKSINIZ! DÖNELİM KONUMUZA E BİZ NE ZAMAN ERMENİ YERLEŞİM ALANLARINI VURACAĞIZ??? ÇOK FAZLA İYİ NİYET TARİHTE HER ZAMAN BAŞIMIZA İŞ AÇMIŞTIR UNUTMAYALIM. . .

13
2
yanıtYanıtla
Gereksiz:

Bence sen uyumaya devam et roboskide ökdürdüklerin kendi sehirlerini bombaladin hendek dedin daha neler neler asil senin sizin yeriniz yok öbür tarafta

yanıt1
yanıt9
Allah ıslah etsin:

Yerleşim yeri bombalayıpta rusyanın eline koz vermeye gerek yok. Ayrıca ermeninin bütün erkekleri zorla karabağa gönderildi. Sağ baştan yaka yıka karabağı alsa zaten ermenistanda erkek kalmayacak. Ondan sonra ülkenin ismini amazon diye değiştirirler.

yanıt2
yanıt0
vatandaş:

madem onlar bu kadar canavarlaşmışlar mezar ziyaretçilerini bile öldürecek kadar vahşileşmişler bizde ülkemizdeki ermenileri beslemeye devammı edeceğiz bunların alayı bizi sevmezler hatta bizden tiksiniyorlar bu kadar iyi niyetli olmamalıyız birşeyler yapılması lazım artık devletimiz en azından bunları ermenistana göndermesi gerekiyor diye düşünüyorum. .

13
2
yanıtYanıtla
GÖKTÜRK:

Aynen Dostum! Bunları sadece eziceksin!

yanıt3
yanıt1
Hacı:

Azerbaycan vuruyor dolar 1 lira oldu bırakın bunları Ekonomi ve işsizlik had safhada

1
9
yanıtYanıtla
ASLI:

BEN BİLE BU ERMENİLERE GÜVENİLMEYECEĞİNİ BİLİRKEN KOSKOCA AZERBAYCAN BİLEMEZMİ, TEK BİR ERMENİ DAHİ KALMAYANA DEK TORAKLARINIZDAN KOVUN VURUN YOK EDİN, ZİRA BUNLAR ERMENİİİ ERMENİİİ

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title