Haberler

Bu acıya yürek dayanmaz! Evde çıkan yangında kardeşler mahsur kaldı, 8 aylık bebek kurtarılamadı

Güncelleme:

Elazığ'da 3 kardeşin evde bulunduğu sırada elektrik prizinden çıkan yangın evi kül etti. Olayda 8 aylık Hiranur bebek yaşamını yitirirken, diğer 2 kardeş yaralı olarak kurtarıldı. Olay sırasında komşuda olan anne eve geldiğinde sinir krizi geçirdi.

Yürekleri dağlayan olay merkeze bağlı Çaydaçıra Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı'nda dar gelirli ailelerin yaşadığı CYA2 konutlarının zemin katındaki dairede meydana geldi.

ELEKTRİK PRİZİNDEN YANGIN ÇIKTI

Edinilen bilgiye göre, anneleri komşuya giden 3 çocuğun bulunduğu evde elektrik prizinden yangın çıktı. Alevler perde ve yatağı tutuşturdu. Bu sırada evden çıkan dumanları görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

HİRANUR BEBEK KURTARILAMADI

Olay yerine kısa sürede gelen ekipler yangına müdahale edip söndürdü. Ekipler 8 aylık Hiranur bebeğin hayatını kaybettiğini belirlerken, 4 yaşındaki Koray ile 2 yaşındaki Kaan K. kardeşleri yaralı olarak kurtardı. Yaralı olarak kurtarılan çocuklardan 2 yaşındaki Kaan'ın vücudunda ciddi yanıklar oluştuğu öğrenildi. Yaralı kardeşler ambulansla hastanelere kaldırılırken, bebeğin cansız bedeni ise morga götürüldü.

Son dakika! Elazığ'da yangında 8 aylık bebek öldü, 2 çocuk yaralandı

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Komşuda bulunan anne Gonca K. ise durumdan haberdar olur olmaz olay yerine geldi. Anne sinir krizleri geçirirken, yakınları tarafından hastaneye götürüldü.

İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri de yangınla ilgili evde inceleme yaptı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Son dakika! Elazığ'da yangında 8 aylık bebek öldü, 2 çocuk yaralandı

Son dakika! Elazığ'da yangında 8 aylık bebek öldü, 2 çocuk yaralandı

Son dakika! Elazığ'da yangında 8 aylık bebek öldü, 2 çocuk yaralandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bora Füzesi Elazığ Haberler

500

Yorumlar (26)

Kbr:

Pesssss doğrusu . Yuh o anneye 3 tane küçücük çocuk evde bırakılıp komşuya gidecek kadar ne içtin. Bence araştırılmalı böylelerini çok gördükte sevgili dost falan cikiyo

22
5
yanıtYanıtla
YAZIK YA:

Aman Allah ım üç bebek nasıl evde bırakılır hiç anlamıyorum bu nasıl bi cesaret artık şimdi anne rahatca otursun komşusun da gitti biri pisi pisine yazık ya yavrum bnm melek olup uçtun diğer iki Yavruya Allah acil şifalar versin ve Yardımcıları olsun inşallah

23
2
yanıtYanıtla
M:

3 KÜÇÜK ÇOCUK EVDE TEK BIRAKILIR MI YAAA HANGİ KAFAYI YAŞIYOSUN SEN AL İŞTE ÇILDIRMAMAK ELDE DEĞİL

22
2
yanıtYanıtla
Yorum..:

Yani en büyüğü 4 yaşindaki cocuklari evde birakip komsuya gitmek nedir ya Hepsi bebek daha Allah sabir versin :(

21
1
yanıtYanıtla
Uzman 40:

Türk Kadınlarına Annelik Sorumuluğu nasıl olmalı ve Çocuklarla ilgili Annenin görevleri konu üzerine eğitimler verilmeli.. Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanımız ACİL bunu değerlendirsin. Türk değil bir Alman Anne den ders alınmalı..Bizimkilerde disiplin yok. Bizimkiler Çok lağbali herşeye gülen çok iyi niyetli saf eğitimsiz o yüzden bizimkiler olmaz.

8
10
yanıtYanıtla
Cevap:

Senden de insan olmamış pabucumun uzmanı

yanıt0
yanıt0
Havva:

Almanya da sorumluluk sadece anneye yüklenmiyor ebeveyn iki eşit sorumluluğa sahip, ama bizim babalar çocuğun sahibi aynı zamanda kadının da amiri tavırlarıyla hareket etmemeliler

yanıt0
yanıt0
Birkul:

Alman anneden aldıkları eğitimle reşit olur olmaz ayrı eve çıkarlar anne babalarını da huzur evine gönderirler

yanıt6
yanıt0
Ali asik:

Komik olma alman cocugun karnini doyurur altini temizler bir güzel baglar yataga cikar diskoya gider..

yanıt0
yanıt1
Selcuk:

Almanya da öyle çocukları istedi diye kimse kimseyi bakım evine göndermiyor. Türkiyede bakım evine göndermiyorda ne oluyor. Elden ayaktan düşünce gidiyor en azından bilinçli bakım yapılıyor ne yediğine ne içtiğine dikkat ediliyor.oyle demissinki sanki camiye bebek bırakıp gitmek gibi. Anne babasını hergun ziyaret edende var hepsi aynı değil.bu kadına gelince hangi akla hizmet küçücük çocuğa bebek emanet edip komşuya gidiyorsun yani bu kadar önemli olan ne. Ben kizimla yanliz yaşıyorum valla çöp atmaya koşa koşa gidiyorum. Böyle sorumsuzluk olmazkiya valla ben böyle analara inanamıyorum. Yazık degilmiya yavrucak yanarak can vermis ya Allah im kimseye yaşatmasın.

yanıt0
yanıt0
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title