Haberler

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingine bombalı saldırı girişimiyle ilgili 4 kişi gözaltına alındı

Güncelleme:

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Siirt mitingindeki bombalı saldırı girişimine yönelik soruşturma kapsamında 4 kişi gözaltında alındı. Şahıslardan 3'ü ilk ifadesinde araç altına bomba düzeneğini yerleştirdiklerini itiraf etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 4 Aralık 2021 tarihindeki Siirt mitinginde görevlendirilen polisin aracının altına mıknatıslı bomba yerleştirilmişti. Bomba düzeneği iki polisin dikkati sayesinde fark edilirken, büyük bir facianın da eşiğinden dönülmüştü.

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingine bombalı saldırı girişimiyle ilgili 4 kişi gözaltına alındı

EŞ ZAMANLI OPERASYONDA 4 KİŞİ YAKALANDI

Suikast girişimine yönelik çok yönlü araştırmalar sürerken, İçişleri Bakanlığı son gelişmeleri aktardı. Bakanlık tarafından paylaşılan son bilgilere göre; polis memurunun özel aracının altına mıknatıslı bomba yerleştirilmesi ile ilgili yürütülen soruşturmada bu sabah eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingine bombalı saldırı girişimiyle ilgili 4 kişi gözaltına alındı

İçişleri Bakanlığı'nın konuya ilişkin açıklamasının tamamı ise şu şekilde;

Mardin Nusaybin ilçesinde 04.12.2021 tarihinde, bir polis memuruna ait aracın altına yerleştirilen bomba düzeneği ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda; olayı gerçekleştirdiği belirlenen şahıslara yönelik bugün sabah saatlerinde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda A.D, S.D., Ş.A., A.A. isimli 4 şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslardan 3'ü ilk ifadesinde araç altına bomba düzeneğini yerleştirdiklerini itiraf etti.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Recep Tayyip Erdoğan Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (3)

bekir yapici:

birakin kontrolü karsidan bakinca bile gözle aracin altinda rahatca görülen ve yola degecek kadar asagida kalan bu bombayi yerlestirenler ya dangalak yada geri zekali olmalilar bana hic inandirici gelmiyor sanki bu isin arkasinda baska bir sey var gibi sadece suikast amacli dendi ama halki aydinlatici detayli bir aciklama gelmedi.

14
5
yanıtYanıtla
Suskun Demir:

Düşündürücü...

2
0
yanıtYanıtla
Yiğit:

550 binlira ney yav bı araba parası bile değil adamlar için çerez parası

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title