Haberler

Burdur Devlet Hastanesi'nde sağlık çalışanlarına darp kamerada

Güncelleme:

Burdur Devlet Hastanesi'nde sağlık çalışanlarına darp kamerada

-Yaşanan kavga anı ve arbede cep telefonu kamerasına yansıdı

BURDUR - Burdur Devlet Hastanesi'nde yapılan iğne sonucu çocuğunun canının yandığını iddia eden aile, 1 hemşireyi ve güvenlik görevlisini darp etti. Kavga anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Burdur Devlet Hastanesi'ne gelen 16 yaşlarındaki çocuk, iğne yaptırdı. İğne yapılırken çocuğunun canının yandığını iddia eden anne, dışarıda bulunan yakınlarını çağırdı. 2 kadın ve 2 erkekten oluşan grup hastanede hizmet veren 1 kadın hemşire ve güvenlik görevlisini darp etti.

Olay sonrasında Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri darp olayına karışan 4 kişiyi gözaltına aldı. Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik, Mehmet Göker, Sağlık Müdürü Sırrı Şenbayram' da şiddete maruz kalan sağlık çalışanlarını ziyaret edip sağlık çalışanlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca' da olayla ilgili Twitter hesabında, Burdur Sağlık Müdürü tarafından gönderilen bilgi notunu paylaştı.

Koca, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Bir sonraki hastayla ilgilenmek yerine darp raporu hazırlatmak? Hasta şikayeti dinlemek yerine polis merkezine ifade için gitmek? Açıklanabilir yanı yok. Toplum bizimle. Adaletin takipçisiyiz. Aşağıdaki rapor, Burdur İl Sağlık Müdürlüğümüzden geldi. Yargıya, 84 milyona sunuyorum".

Öte yandan yaşananlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerinde bir kişinin yumruk atmaya çalıştığı anlar, yaşanan arbede ve bir kadının attığı çığlıklar yer aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Burdur kavga Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title