Haberler

Son Dakika! 16 Kasım Pazartesi günü tüm öğrenciler için bir haftalık ara tatil başlıyor

Güncelleme:

Son dakika! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğrenci ve öğretmenlerin merak ettiği ara tatil konusuna, "16 Kasım Pazartesi günü tüm öğrencilerimiz için bir haftalık ara tatil başlıyor. Şimdiden iyi ve sağlıklı tatiller diliyorum" sözleriyle açıklık getirdi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Twitter hesabından "Çocuklar beni okulda görür görmez 'Hoca'm, ara tatil olacak mı?' diye soruyor. Meraklarını giderelim: Yavrum, ara tatiller hakkınızdır. Elbette olacak. 16 Kasım Pazartesi günü tüm öğrencilerimiz için bir haftalık ara tatil başlıyor. Şimdiden iyi ve sağlıklı tatiller diliyorum" ifadelerine yer verdi.

ÖĞRETMENLER PROGRAMA KATILACAK

Bakan Selçuk Sonraki paylaşımında ise "16 Kasım Pazartesi itibariyle başlayacağımız ara tatilde, öğretmenlerimiz mesleki gelişim programlarına çevrim içi ortamda katılabileceklerdir. Kendilerine şimdiden iyi ve verimli bir mesleki gelişim dönemi diliyorum" dedi.

İşte Bakan Selçuk'un o paylaşımları;

Son Dakika! 16 Kasım Pazartesi günü tüm öğrenciler için bir haftalık ara tatil başlıyor

Son Dakika! 16 Kasım Pazartesi günü tüm öğrenciler için bir haftalık ara tatil başlıyor

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Selçuk Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (106)

ADSIZ:

BU ÜLKEDE OLACAKSAN ÖĞRETMEN OLACAKSIN. HEM İNDİRİMLİ ULAŞIM KARTINDAN YARARLANIYORSUN ÖĞRETMENLİK YAPMASAN BİLE HEMDE MAAŞIN YATIYOR ŞİMDİ ANLIYORUM NEDEN HERKES ATAMA BEKLİYORUM DEYİP ATAMA YAPILANA KADAR BAŞKA İŞE EL SÜRMEDİĞİNİ ÇÜNKÜ BECEREMEZLER ÇALIŞIP PARA KAZANMAYI

14
20
yanıtYanıtla
100 numara:

Sen bir isim bile almayı becememişsin adsız

yanıt9
yanıt4
Güldüm:

????

yanıt4
yanıt2
RACO:

özellikle öğretmenler çok yoruldu ya adamlar harıl harıl öğrencilere ders anlatıyodu aylardır iyi oldu tatili hakettiler tabi!!!

16
18
yanıtYanıtla
halis:

Yazıktır sadece bir hafta mı tatil yapacaklar? Olacak iş değil (!) ben bir sene çalışıp koskoca 2 hafta tatil yapabiliyorum öğretmenler en az 5 ay tatil yapmaları lazım (!)

14
17
yanıtYanıtla
Değişiksiniz:

Okusaydın da öğretmen olaydın olum ozaman

yanıt4
yanıt2
......:

Öğretmen olun dedim çocuklarıma olmadı ikisi umudum üçüncüde. biri evden çalışıyor.

yanıt0
yanıt3
Kanun:

Öğretmenler mübarek insanlardır; onları haksız yere eleştirmeyin; sizi eğiten, doktoru mühendisi, başkanı vb. herkesi yetiştiren öğretmen değil midir ?

19
11
yanıtYanıtla
Mete:

Böyle öğretmen cok çalıştı gibi. Çalışmadığını ima edenlere üzülüyorum. Öğretmene bakanlık dolayısıyla amiralleri ne görev veriyorsa özveriyle yerine getiriyor. Böyle yazanlar okulda başarılı olamayıp suçu öğretmene atanlar olduğunu çok kere tecrübe ettim. Malesef bu acıyı hep içlerinde yaşıyorlar. Allah yardımcıları olsun..

17
13
yanıtYanıtla
adsız:

ne görev verilirse yapmadılar malesef seminere bile gitmediler. virüsü bahane edip ancak tatillerini çok güze yaptılar sahil şehirlerinde.

yanıt10
yanıt6
Tüm 106 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title