Haberler

Son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, Hayırsever Tarafından Yaptırılan Kütüphanenin Açılışını Yaptı

Güncelleme:

Hayırsever Ömer Sertbaş tarafından ilimiz merkez Atatürk Mahallesinde yaptırılan Kültür Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü Fatma Sertbaş Bebek ve Çocuk Kütüphanesinin açılışı TBMM Eski Başkanı, Son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleşti. Açılış törenine Son Başbakanımızın yanı sıra, Sayın Valimiz Mehmet Makas, Erzincan Milletvekilleri Sayın Süleyman Karaman ve Sayın Burhan Çakır, 3'üncü Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Davut Ala, Erzincan Belediye Başkanı Sayın Bekir Aksun, EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Sayın Ali Odabaş, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Sayın Burhan İşliyen, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının il temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve vatandaşlarımız katıldı. Açılış programı kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Sayın Ali Odabaş, Hayırsever Sayın Ömer Sertbaş, Erzincan Belediye Başkanı Sayın Bekir Aksun ve Sayın Valimiz Mehmet Makas yaptıkları konuşmalarda hizmete açılacak olan kütüphanenin hayırlı olması temennisinde bulundular. Törende yaptığı konuşmada hayırsever Ömer Sertbaş'a teşekkür eden Son Başbakanımız, kütüphanenin hayırlı olması temennisinde bulundu. Konuşmasının devamında okumanın önemine değinen Son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ; "Okuma arttıkça kavga azalır. Ne kadar çok okursak, ne kadar çok kitapla meşgul olursak o kadar insanlar arasındaki düşmanlık, husumet ortadan kalkar. Onun için en büyük mücadele cehaletle mücadeledir. Kitapsız yaşamak kör, sağır, dilsiz yaşamaktır. Kitap insanın ufkunu açıyor. Kitap insanların daha fazla sevmesine, daha fazla empati yapmasına vesile olur" dedi. TBMM Eski Başkanı, Son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve beraberindekiler açılışın ardından kütüphaneyi gezerek, çocuklarla kitap okuyup, çocuklarımıza kitaplar hediye ettiler.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Kültür Bakanlığı Binali Yıldırım Ömer Sertbaş Toplum Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title