Haberler

Söke çocuk ve engelli meclislerinde seçim heyecanı

Güncelleme:

Söke kent Konseyi çatısı altında bulunan Çocuk Meclisi ve Engelli Meclisi'nde de başkan ve yürütme kurulu seçimlerini yaptı.

Söke kent Konseyi çatısı altında bulunan Çocuk Meclisi ve Engelli Meclisi'nde de başkan ve yürütme kurulu seçimlerini yaptı.

Daha önce gerçekleşen Kadın, Emekli ve Gençlik Meclisi seçimlerinin ardından; hafta sonu yapılan Çocuk ve Engelli Meclisi seçimleriyle birlikte, tüm meclis ve çalışma gruplarının yeni dönem seçimleri tamamlanmış oldu.

Çocuk Meclisi Başkanlığı'na 100. Yıl Ortaokulu öğrencisi Serhat Erki seçildi. Yapılan seçimde Çocuk Meclisi yürütme kurulu Cem Arda Sarıgül, Deniz Birlik, Efe Kızılışık, Mehmet Furkan İnal, Ecrin Ondört, Elif Yılmaz, Mina Birtürk, İlkim Çamlı, Kübra Gülsen ve Hilal Doğan'dan oluştu. Yüğit Çetin, Nazlı Yıldız, Sudenaz Eren, İsmet Ege Özat ve Beyazıt Eren Karakuş ise yedek listede yer aldı.

Engelli Meclisi Başkanlığına ise yapılan seçimler Fehmi Güray seçildi. Meclisin yürütme kurulu Tuğrul Toren, Nurhayat Karaca, Sevinç Cebel, Mesut Çağlar, Deniz Yaman, Ali Oğuz ve Serap Yaşar Ece'den oluştu.

Söke Kent Konseyi'nin yeni dönem meclis ve çalışma grubu başkanları şöyle: Kadın Meclisi Başkanı Seringül Bulu, Emekli Meclisi Başkanı Ömriye Demirkol, Gençlik Meclisi Başkanı Oğuzhan Uysal, Çocuk Meclisi Başkanı Serhat Erki, Engelli Meclisi Başkanı Fehmi Güray. Bisiklet Çalışma Grubu Başkanı Özen Tijen Şimşek, Çevre, Sağlık, Trafik Çalışma Grubu Başkanı Saliha Ondört, Kültür, Sanat, Turizm Çalışma Grubu Başkanı ise Gönen Akpullukçu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Söke Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title