Haberler

Sokak ortasında kadını darbeden şahıs tutuklandı

Güncelleme:

Kastamonu'da sokak ortasında kadınlara saldıran ve Seher Yardımcı isimli kadının önünü keserek darbeden şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kastamonu'da sokak ortasında saldırdığı kadınlardan birisini darbeden şahıs tutuklandı.

Kastamonu'nun Aktekke Mahallesi'nde 19 Haziran günü sokak ortasında kadınlara saldıran ve Seher Yardımcı isimli kadının önünü keserek darbeden K.C. isimli şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

CUMHURİYET SAVCILIĞI KARARA İTİRAZ ETTİ

Çıkarıldığı adli makamlarca da serbest bırakılan şahıs, gelen tepkiler sonrasında Cumhuriyet Savcılığı karara itirazı ile tekrar gözaltına alındı.

Sokak ortasında kadını darp eden şahıs tutuklandı

BU SEFER TUTUKLANDI

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince tekrar gözaltına alınan K.C., çıkarıldığı adli makamlarca bu sefer tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sokak ortasında kadını darp eden şahıs tutuklandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kastamonu Haberler

500

Yorumlar (16)

ANLAMIYORUM:

ANLAMADIĞIM BİR ŞEY VAR İLK OLARAK ADAMI SERBEST BIRAKAN HAKİM İTİRAZ EDİLDİKTEN SONRA TUTUKLAYAN BAŞKA HAKİM BİRİNCİ HAKİM NEDEN SERBEST BIRAKTI İKİNCİ HAKİM NEDEN TUTUKLADI EĞER ADAM SUÇLUYSA İLK HAKİM NEDEN TUTUKLAMADI TUTUKLAMADIYSA NEDEN HAKKINDA ADLİ İŞLEM YAPILMIYOR YOK İKİNCİ HAKİM HAKSIZ YERE TUTUKLADIYSA NEDEN ONUN HAKKINDA ADLİ İŞLEM YAPILMIYOR ÇOOOK SAÇMA ÇOOOK

34
2
yanıtYanıtla
özge:

Tüm aklımdaki soruları yazmışsınız. Gerçekten bu ülkedeki adalet sistemini anlamak çok zor. .

yanıt4
yanıt2
Hakim:

Rusvet vererek turkiyede hersey yapabilirsin ornek adamin. Sabikali 57 kere AMA bu adm en son cinayet gasp vs tutaklaniyor

yanıt0
yanıt2
Ordakal:

Ülkede yargida bitmis..önce serbest sonra tutuklanma.. ha bi döveyim ya tutarsa hesabi. Nasrettin hoca hesabi deneme usulü

14
2
yanıtYanıtla
Hasan:

Bu ülkede hakim ve savcıların dokunulmazlığı olduğu sürece hiç bir şey düzelmez böyle birini serbest bırakan savcı derhal görevden alınmalı bakalım ondan sonra savcılar istediği gibi at koşturabiliyor mu

7
2
yanıtYanıtla
dfdd:

iyi olmuş tutuklanması

5
2
yanıtYanıtla
FUKARA:

Savcinin kendine hayri yok. Birde cikip yargi bagimsiz mi derler. Bagimsiz olmasa it kopuk disarda olmazdi.

5
2
yanıtYanıtla
Andırınlı:

Tutuklamak istenmiyor, sanırım gerekçesi vardır. Savcının itirazı üzerine tutuklanıyor. Demek ki savcı bey önemli delil sunmuştur. Kamu oyu baskısına göre Kanun uyğulandığını bilmiyordum. Bilmekte istemem kanun kanundur isteyen tarafın yönüne göre sündürülmez.

5
1
yanıtYanıtla
Panter:

Ülkemanyaklarla dolu bis isler adami

2
2
yanıtYanıtla
free woman:

yakalansa ne olucak sanki habere bakk

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title