Haberler

Sokağa çıkma yasağı olan çocuklara evde "survivor" parkuru

Güncelleme:

Sokağa çıkma yasağı olan çocuklara evde "survivor" parkuru Sandalye, minder ve koltukların üzerinden atlayan çocuklar doyasıya eğlendi Ramazan Bayramının ikinci gününde sokağa çıkma yasağı bulunan 3 çocuk, babalarının salonda sandalye, minder ve koltuklarla hazırladığı parkurda doyasıya eğlendi.

Sokağa çıkma yasağı olan çocuklara evde "survivor" parkuru

Sandalye, minder ve koltukların üzerinden atlayan çocuklar doyasıya eğlendi

İSTANBUL - Ramazan Bayramının ikinci gününde sokağa çıkma yasağı bulunan 3 çocuk, babalarının salonda sandalye, minder ve koltuklarla hazırladığı parkurda doyasıya eğlendi. Çocukların "survivor" tadındaki eğlencesi kameralara yansıdı.

Ramazan Bayramının ikinci gününde çocuklarının sokağa çıkma yasağı bulunması nedeniyle baba Oğuz Kaan Ünver evde sandalye, minder ve koltuklarla parkur oluşturdu. Ardından çocuklar müzik eşliğinde parkurdaki zorlukları geçerek birbirleriyle kıyasıya yarıştı. Birbirinden renkli görüntüler oluştuğu "survivor" tadındaki yarışma kameralara yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Sokağa Çıkma Yasağı Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title