Haberler

Söğütlü'ye Yatırım

Söğütlü ilçesinde protokol üyelerinin katılımıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Söğütlü ilçesinde protokol üyelerinin katılımıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Söğütlü Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Sakarya Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Çiçekli, Söğütlü Kaymakamı Esen Gül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Hüseyin Genç, ilçe Jandarma Garnizon Komutanı Serhat Arpat, ilçe Mili Eğtim Müdürü Mustafa Akbaş, Tarım, Gıda ve Hayvancılık ilçe Müdürü Mustafa Gürkan, Milli Eğtim şube müdürleri katıldı.

Kaymakam Çiçekli, ilçedeki tarım alanları ile turizme yönelik yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini söyledi.

Belediye Başkanının hazırlayacağı projelere her zaman destek vermeye çalıştıklarını dile getiren Çiçekli, "Önemli olan ilçemize en güzel hizmetlerin gelmesidir." dedi.

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, ilçenin yurt içinde ve yurt dışında yatırımcılar tarafından yakından takip edildiğini ifade etti.

Yaklaşık 30 yıldır yapılan tarım fuarının ilçe ekonomisine büyük katkı sağladığını vurgulayan Genç, şunları kaydetti:

"Turizim yönünden ise tarihi kalemiz ve mağaramız en yakın zamanda misafirlerimizi ağırlayacak. İlçemizdeki konut sorunlarını da çözmüş durumdayız. İlçemize bir fakülte ve şehir hastanesi kazandırmak istiyoruz. Herhangi bir sıkıntı çıkmazsa Organize Sanayi Bölgesi girişine özel sektör tarafından 5 yıldızlı otelin temeli atılacak. İlçemizin her yönden gelişmesi adına elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz."

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Fatih Çiçekli Hüseyin Genç Sakarya Söğütlü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title