Haberler

Zeynep Turan kimdir? Nereli, kaç yaşında, mesleği ne? Hayatı ve biyografisi hakkında bilgiler!

Güncelleme:

Astroloji alanında çalışmaları olan Zeynep Turan'ın hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki Zeynep Turan kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği ne, evli mi, burcu ne? Zeynep Turan ile ilgili bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Zeynep Turan kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği ne, hangi burç, evli mi, Youtube kanalı var mı? Zeynep Turan hakkındaki bilgileri sizler için derledik.

ZEYNEP TURAN KİMDİR?

Zeynep Turan, 4 Eylül 1980 İstanbul doğumludur. Astroloji alanıyla lise dönemlerinde tanışmıştır ve bu alanda birçok eğitim almıştır. Zeynep Turan, Başak burcudur.

Zeynep Turan doğum tarihi : 4 Eylül 1980

Zeynep Turan kaç yaşında : 40 yaşında

Zeynep Turan nereli : İstanbul doğumlu

Zeynep Turan mesleği ne : Astrolog

Zeynep Turan burcu ne : Başak

Zeynep Turan 2004 senesindeİstanbul Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmuştur. 2008 yılından itibaren ise profesyonel anlamda yaşam, ilişkiler ve kariyer üzerine danışmanlık hizmeti vermeye başlamıştır.

Zeynep Turan, matematiğin hayatın her parçasını kapsadığını düşünmekte ve astrolojinin yorumdan ibaret olmadığını görüşünü savunmaktadır. Zeynep Turan astro koçluk, ilişki haritaları ve astroloji hizmetleri ile çalışma hayatına devam etmektedir.

2009 senesinde markalaştırdığı Twitburc ile çalışma hayatını kurumsal bir kimliğe dönüştüren Zeynep Turan, yazı yazmanın püf noktalarıyla uğraşmaktadır. Zeynep Turan'ın ayrıca Youtube'da resmi bir kanalı da mevcuttur. Hem Youtube kalaında hem de diğer sosyal medya hesaplarında burçlar hakkında güncel paylaşımlar yapmaktadır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Zeynep Turan Eylül Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek? MİRKETLER NEDEN ÖLÜR? Mirketler sevdiğini başkasıyla görünce ölür mü?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title