Haberler

Yetkin Dikinciler kimdir? Yetkin Dikinciler hayatı ve biyografisi! Yetkin Dikinciler kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamaları ile sık sık gündem düşmeyen Yetkin Dikinciler, dizi ve film yapımlarıyla da merak ediliyor. İşte Yetkin Dikinciler hakkında merak edilenler. Yetkin Dikinciler hayatı ve biyografisi. Yetkin Dikinciler kimdir?

Sinema gündeminde sık sık kendine yer bulan ve sosyal medya açıklamaları ile dikkat çeken Yetkin Dikinciler merak konusu oldu. İşte Yetkin Dikinciler hakkında merak edilen Yetkin Dikinciler kimdir, Yetkin Dikinciler hayatı ve biyografisi gibi konuların detayları…

YETKİN DİKİNCİLER KİMDİR?

Doğum tarihi: 15 Ağustos 1969

Kaç yaşında: 52 yaşında

Nereli: İstanbul Haberler.com son dakika haberler, gündem haberler ve tarafsız haberler için okumaya devam edin.

Yetkin Dikinciler (d. 15 Ağustos 1969), Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusudur. İstanbul'da doğdu. Emekli subay bir baba ve Kızılay hemşiresi bir annenin tek çocuğudur. İlkokul ve liseyi İstanbul'da okumuştur. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü bitirdi. Babam ve Oğlum filmindeki rolüyle tanındı. Biket İlhan'ın yönettiği Mavi Gözlü Dev adlı filmde Nâzım Hikmet'i canlandırdı.

Dünya geneli devam eden koronavirüs pandemisi (Covid-19) devam ederken Türkiye'de 2020 koronavirüs pandemisi önlemleri kapsamında yasak olmasına rağmen gittiği bir kafeden kahve alırken kendini görüntüleyen ve bu hareketinin yasak olduğunu söyleyen, maske sorusu yönelten muhabiri azarlamış, muhabire "Sus beni dinle, sana insan muamelesi yapıyorum" diyerek tepki gösterdi. Haberler.com kısaca bilgiler sizlerle. Aşağıdan haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Yetkin Dikiciler Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title