Haberler

Senden Daha Güzel ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Senden Daha Güzel hangi günler yayınlanıyor? Dizi hangi gün, Salı günü mü?

Güncelleme:

Fox TV'nin yeni dizisi Senden Daha Güzel hangi günler yayınlanıyor merak edildi. Beğenilen dizi için, Senden Daha Güzel ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Senden Daha Güzel hangi günler yayınlanıyor? Salı günü mü? araştırması yapılıyor. Peki, Senden Daha Güzel dizisi hangi gün? İşte bilgiler...

Senden Daha Güzel hangi gün? Senden Daha Güzel, Gold Film imzalı, ilk bölümü 7 Haziran 2022 tarihinde yayınlanacak olan, yönetmenliğini Deniz Koloş'un üstlendiği, senaryosunu Ayşe Üner Kutlu'nun yazdığı, başrollerini Cemre Baysel ve Burak Çelik'in paylaştığı romantik komedi türündeki Türk televizyon dizisi. Peki, Senden Daha Güzel ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Senden Daha Güzel hangi günler yayınlanıyor? Salı günü mü?

SENDEN DAHA GÜZEL NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Senden Daha Güzel dizisi her hafta Salı günü saat 20:00 'da Fox TV'de yayınlanıyor.

Senden Daha Güzel ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Senden Daha Güzel hangi günler yayınlanıyor? Dizi hangi gün, Salı günü mü?

SENDEN DAHA GÜZEL DİZİSİNİN KONUSU NE?

Efsun Gaziantep'te bir köyde dermatolog olarak çalışmakta, babasıyla çiftlikte mutlu mesut yaşamaktadır. 21 yıl önce onları terk eden ve o zamandan beri görmediği annesi Pervin'den haber gelir. Ünlü bir estetik cerrah olan Pervin kızıyla son bir kez görüşmek istemektedir. Pervin'in gönderdiği şoför Kaan'la İstanbul'a gelen Efsun, büyük bir süprizle karşılaşır. Ne annesi ne de onu getiren şoför doğruyu söylemektedir. Bir günlüğüne geldiği İstanbul, Efsun'un bütün hayatını geri dönülmez bir biçimde değiştirecektir.

SENDEN DAHA GÜZEL OYUNCULARI KİMLERDİR?

Cemre Baysel : Efsun Armağan

Burak Çelik : Emir

Ebru Cündübeyoğlu : Pervin Armağan

Sevinç Erbulak : Serpil

Cem Kurtoğlu : Ferdi

Berat Yenilmez : Kaya

Ozan Kaya Oktu : Cem

Beril Kolcu : Burcu

Merve Şen : Binnur

Bahar Süer : Canan

Tuğçe Kumral : Şirin

Gözde Kaya : Gülden

Yunus Eski : Sarp

Anıl Çelik : Mete

Mehmet Cihan Ercan : Yaşar

Aziz Caner İnan : Taner

Sena Çakır : Aslı

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Senden Daha Güzel Fox Tv Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title