Haberler

Selin Yeninci kimdir? Selin Yeninci kaç yaşında ve nereli? Selin Yeninci Instagram hesabı!

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Selin Yeninci kimdir ve kaç yaşında olduğu merak ediliyor. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Selin Yeninci kaç yaşında ve Instagram hesabı ne araştırılıyor. Peki, Selin Yeninci kimdir?

Selin Yeninci kaç yaşında ve nereli olduğu sevenleri tarafından merak ediliyor. Selin Yeninci kimdir ve Instagram hesabı nedir araştırılıyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan Selin Yeninci oynadığı dizi ve filmler sayesinde gündemden düşmüyor. Selin Yeninci kimdir? Selin Yeninci kaç yaşında ve nereli? Selin Yeninci Instagram hesabı! Detaylar haberimizdedir…

SELİN YENİNCİ KİMDİR?

Selin Yeninci, 16 Ocak 1988 tarihinde doğmuştur.Selin Yeninci, Türk tiyatro ve dizi oyuncusudur. Lise yıllarında tiyatro bölümü başkanı olan Selin'in daha o zamandan iyi bir tiyatrocu ve oyuncu olacağı belliydi. 1988 doğumlu olan genç aktris Selin Yeninci İzmir Atatürk Lisesi'nden 2006 yılında mezun oldu. 2011'de Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nü bitirdi. Başarılı bir öğrencilik geçiren Selin, bölümünden mezun olduğu gibi Haluk Bilginer ile Oyun Atölyesi'nde Macbeth, Don Juan'ın Gecesi gibi profesyonel oyunlarla kariyerine başarılı bir giriş yaptı. Selin Yeninci şimdilerde Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol almaktadır.

ROL ALDIĞI YAPIMLAR

2018 : Nasipse Adayız (Arzu) (Sinema Filmi)

2018 : Bir Zamanlar Çukurova (Saniye) (TV Dizisi)

2018 : Avlu (Merve) (TV Dizisi)

2017 : Yüz Yüze (Melisa) (TV Dizisi)

2016 : Kaçın Kurası (Neşe) (TV Dizisi)

2016 : Rengarenk (TV Dizisi)

2014 : Toz Ruhu (Neslihan) (Sinema Filmi)

2014 : Olur Olur (Ebru) (Sinema Filmi)

2014 : Vicdan (Hande) (TV Dizisi)

Selin Yeninci kimdir? Selin Yeninci kaç yaşında ve nereli? Selin Yeninci Instagram hesabı!

SELİN YENİNCİ INSTAGRAM HESABI!

Selin Yeninci Instagram hesabı "selinyeninci" 1.1 milyon takipçisi bulunuyor.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Bir Zamanlar Çukurova Biyografi.İnfo Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title