Haberler

Payitaht Abdülhamit 142. Bölüm fragmanı izle! Payitaht Abdülhamit 142. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Payitaht Abdülhamit 142. Bölüm full HD izle!

Güncelleme:

TRT'nin en beğenilen tarih dizilerinden biri olan Payitaht Abdülhamid izleyici karşısına yine heyecanlı çıkıyor. Peki, Payitaht Abdülhamit 142. Bölüm fragmanı izle! Payitaht Abdülhamit 142. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Payitaht Abdülhamit 142. Bölüm full HD izle! Payitaht Abdülhamid yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TRT'nin en beğenilen tarih dizilerinden biri olan Payitaht Abdülhamid izleyici karşısına yine heyecanlı çıkıyor. Peki, Payitaht Abdülhamit 142. Bölüm fragmanı izle! Payitaht Abdülhamit 142. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Payitaht Abdülhamit 142. Bölüm full HD izle! Payitaht Abdülhamid yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Payitaht Abdülhamid ne zaman, saat kaçta? Payitaht Abdülhamid hangi gün, saat kaçta? Payitaht Abdülhamid 142. Bölüm fragmanında neler oluyor? Payitaht Abdülhamit son bölüm izle! İşte detaylar haberimizde…

PAYİTAHT ABDÜLHAMİT SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tahviller üzerinden oynanan oyun, Abdülhamid'i ve devleti zor durumda bırakır. Abdülhamid, sarayın içinde başka bir hain olduğundan şüphelenmektedir. Mithras örgütünün peşinde olan Eşref Aziz öğrendiği yeni bir bilgi ile düşmana büyük bir baskın gerçekleştirir.

Saliha Emsal'i zindandan kurtarmaya çalışırken, Fatma da tuzağı kuranı bulma peşindedir. Naime, babasının gözünde kendini aklamak için Fatma'yı ateşe atar. Aliye ise aldığı onca tedbire rağmen sonunda yakayı ele verir.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİT NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Payitaht Abdülhamid bu akşam saat 20:00 'da TRT 1 ekranlarında saat 20.00'de yayınlanacak.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Payitaht Abdülhamid Bülent İnal Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title