Haberler

Payitaht Abdülhamid 117. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Payitaht Abdülhamid 116. bölüm izle

Güncelleme:

Payitaht Abdülhamid 116. bölüm ile Cuma akşamı TRT1'de ekrana geldi. Heckler, tüm çabaları sonucunda Abdülhamid'e Kanuni Esasi'yi imzalatmaktan başka yol bırakmaz. Bir yandan da paşaları tutuklu olan Abdülhamid'in, Zülüflü hakkında şüpheleri de sürüyor. Aynı zamanda Zekiye'nin cinayet zanlısı konumunda olması Bidar'ı harekete geçirir.

Payitaht Abdülhamid 117. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Payitaht Abdülhamid son bölümde neler oldu? Abdülhamid, Hackler ile mücadelesini sürdürürken Halil Halid'de bir belge peşindedir. Saray'da da sular durulmaz ve Blavatsky aracılığı ile sarayadan kaçan Zekiye, Sultan'ın başına türlü işler açar. Payitaht Abdülhamid 116. bölüm özeti, Payitaht Abdülhamid oyuncuları...

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 117. BÖLÜM FRAGMANI

TRT1 ekranlarında sevenleriyle buluşan Payitaht Abdülhamid dizisi 116. bölüm ile Cuma akşamı ekranlardaydı. Son bölümğn ardından yeni bölüm fragmanı araştırılıyor. Payitaht Abdülhamid 117. yeni bölüm henüz yayımlanmadı. Dizinin fragmanını haberimizden takip edebilirsiniz.

Payitaht Abdülhamid 117. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Payitaht Abdülhamid 116. bölüm izle

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hechler, bu kez oyunu büyük oynamıştır. Abdülhamid'e Kanuni Esasiye'yi ilan etmesi için baskı yapar. Aksi takdirde sokaklarda patlayan bombaların paşaların emriyle patlatıldığını haber yaptıracaktır. Abdülhamid'in paşaları ortada yoktur. Halil Halid, paşaların imzası olan belgeyi bulma vazifesini alır. Ancak belge sefarethanededir.

Abdülhamid'in Zülüflü hakkındaki şüphesi devam ederken, Hechler'in keyfi yerindedir. Abdülhamid'e Kanuni Esasiye'yi imza etmekten başka yol bırakmamıştır. Öte yandan, Zekiye, cinayetin zanlısı durumundadır... Abdülhamid, kızının suçsuzluğuna adı kadar emindir ama evladı dahi olsa sorgulanması gerektiğini söyler ve oda hapsine alır. Bidar, Zekiye'nin masumiyetini kanıtlamak için elinden geleni yapacaktır.

Payitaht Abdülhamid 117. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Payitaht Abdülhamid 116. bölüm izle

Meziyet, Abdülkadir'le evlenecektir ve ona özel bir oda verilir. Meziyet'in hizmetine verilen Dilruba deliye döner. Ne pahasına olursa olsun bu evliliğe engel olacaktır. Dilruba, Meziyet'i öldürecek mi? Blavatsky'nin planıyla saraydan kaçan Zekiye, Abdülhamid'i nasıl korkunç bir vaziyetin içinde bırakacak? Halil Halid, yüksek koruma çemberi içinde olan sefarethaneden belgeyi alabilecek mi?

Payitaht Abdülhamid 117. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Payitaht Abdülhamid 116. bölüm izle

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD OYUNCULARI OYUNCULARI

Payitaht Abdülhamid dizisinin sevilen ve güçlü oyuncu kadrosunda: Bülent İnal, Bahadır Yenişehirlioğlu, Özlem Conker, Hakan Boyav, Can Sipahi, Selen Öztürk, Güven Kıraç, Gürkan Uygun, Ali Nuri Türkoğlu, Duygu Gürcan, Yusuf Aytekin, Kaan Turgut, Zeynep Özan, Ercüment Fidan, İlker Kizmaz, Latif Koru, Mehmet Sabri Arafatoğlu, Başak Daşman, Tolga Öztürk, Erdem Ergüney, Tolga Yeter, Alper Atak, Volkan Uygun, Yusuf Eker, Salman Ataş, Necib Karakaya, Cem Uras, Serdar Deniz, Ece İrtem, Suavi Eren, Berke Üzrek, Selçuk Kılıç, Cem Uçan, Batın Deniz Uçan, Alp Akar, Seher Devrim Yakut, Ceyhun Mengiroğlu, Gülsim Ali İlhan, Cem Özer, Sermet Yeşil gibi isimler yer alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Payitaht Abdülhamid Haberler

Bakmadan Geçme

Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title