Haberler

Özür Dilerim filmi ne zaman çıkacak? Özür Dilerim nerede yayınlanıyor? Özür Dilerim filmi nereden izlenir?

Güncelleme:

İbrahim Büyükak'ın yazıp yönettiği ve başrolü Oğuzhan Koç ve Gizem Karaca ile üstlendiği, "Özür Dilerim" filminden merakla beklenen ilk karelere yayınlandı. Filmi heyecanla bekleyenler ise arama motorlarında Özür Dilerim filmi ne zaman çıkacak? Özür Dilerim nerede yayınlanıyor? Özür Dilerim filmi nereden izlenir? araması yaptı.

Başrolünde İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Gizem Karaca'nın yer aldığı filmde Metin Coşkun, Müfit Kayacan, Mert Turak, Yeliz Kuvancı, Gümeç Alpay Aslan, Yonca Şahinbaş, Kerimcan Kamal ve Fatma Toptaş gibi renkli bir oyuncu kadrosu olan Özür Dilerim filmi hakkında merak edilenler var. Peki, Özür Dilerim filmi ne zaman çıkacak? Özür Dilerim nerede yayınlanıyor? Özür Dilerim filmi nereden izlenir?

ÖZÜR DİLERİM FİLMİ NE ZAMAN ÇIKACAK?

İbrahim Büyükak'ın yazıp yönettiği ve başrolü Oğuzhan Koç ve Gizem Karaca ile üstlendiği, "Özür Dilerim" filminden merakla beklenen ilk karelere yayınlandı. Disney Plus'ta izleyiciyle buluşacak olan filmin yayın tarihi ise henüz belli değil.

ÖZÜR DİLERİM FİLMİ NEREDE YAYINLANIYOR?

The Walt Disney Company'nin tüm dünyada milyonlarca üyeye sahip dijital yayın platformu Disney+ yerli orijinal filmlerine bir yenisini daha ekliyor. 25 Film'in yapımcılığını üstlendiği İbrahim Büyükak'ın, yazıp yönetmen koltuğuna oturduğu ve başrolü Oğuzhan Koç ve Gizem Karaca ile paylaştığı 'Özür Dilerim' filmi çok yakında sadece Disney+'ta yerini alacak. Şimdiden merakla beklenen Disney+'ın yeni orijinal filmi 'Özür Dilerim'in setinden ilk kareler paylaşıldı. Başrolünde İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Gizem Karaca'nın yer aldığı filmde Metin Coşkun, Müfit Kayacan, Mert Turak, Yeliz Kuvancı, Gümeç Alpay Aslan, Yonca Şahinbaş, Kerimcan Kamal ve Fatma Toptaş gibi renkli bir oyuncu kadrosu var.

ÖZÜR DİLERİM FİLMİNİN KONUSU NE?

Erkin, 30'lu yaşlarının ortasında, yapayalnız yaşayan, deniz fenerinde bekçidir. Kredi borçlarıyla uğraşan Erkin bir gün huzurevinde yaşayan dedesinin ölüm haberini alır. Apar topar huzurevine gider ama beklenmedik bir durum ile karşılaşır. Dedesi torunundan zamanında kalbini kırdığı kardeşi Koray ve eski nişanlısı Merve'den özür dilemesini ister. Kredi borçlarını ödemenin tek çözümü özür dilemek olan Erkin, maceralı ve eğlenceli bir yola çıkar.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

İbrahim Büyükak Gizem Karaca Oğuzhan Koç Gündem Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title