Haberler

Nusret Gökçe filmi ne zaman çıkacak? Nusret'in filminde kim oynayacak?

Güncelleme:

Ünlü etçi Nusret Gökçe'nin hayatını anlatacak olan filmi merakla bekleniyor. Nusret'in filminde hangi ünlü isimlerin rol alacağı ve film ne zaman vizyona gireceği konuları merak konusu. Peki, Nusret Gökçe filmi ne zaman çıkacak? Nusret'in filminde kim oynayacak? İşte detaylar...

Atatürk kararıyla tepki çeken Disney Plus, Nusret Gökçe'nin hayatını belgesel yapacağı haberleriyle gündeme geldi. Dünyaca ünlü sosyetik kasap Nusret Gökçe'nin filmi ne zaman çıkacak merak konusu oldu. Kullanıcılar tarafından Nusret Gökçe'nin filminde kimin oynayacağı araştırılmaktadır. Nusret Gökçe filminin detayları araştırılan konular arasında yer almaktadır. Peki, Nusret Gökçe filmi ne zaman çıkacak? Nusret'in filminde kim oynayacak? Detaylar haberimizde...

NUSRET GÖKÇE FİLMİ NE ZAMAN ÇIKACAK?

Atatürk kararıyla tepki çeken Disney Plus'ın dünyaca ünlü sosyetik kasap Nusret Gökçe'nin hayatını belgesel yapmak için harekete geçtiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. 2. Sayfa'da yer alan habere göre, yarı belgesel film tarzındaki projeyi Amerikalı bir yönetmen çekecek. Çocuk yaşta çalışmaya başlayan ve çıraklık yaparak başladığı sektörde kendi restoranlarını açan Nusret Gökçe'nin proje için çok heyecanlı olduğu konuşuluyor.

NUSRET'İN FİLMİNDE KİM OYNAYACAK?

Nusret Gökçe'nin hayatının anlatacağı filmde hangi oyuncunun oynayacağı ise henüz bilinmiyor.

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Nusret Gökçe Gökçe Gündem Sinema Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title