Haberler

Nisa Bölükbaşı yeni sevgilisi kim? Nisa ve Barış neden ayrıldı? Nisa'nın yeni sevgilisi kim? Nisa ve Barış ayrıldı mı?

Güncelleme:

Nisa yeni sevgilisi kim? sorusu Survivor izleyicileri tarafından araştırılıyor. Survivor All Star tüm hızıyla devam ederken adada yaşanan gelişmeler izleyiciler tarafından mercek altına alındı. Geçtiğimiz günlerde Mert ve Sude olayı gündeme gelmişti. Dün ve bugün ise Ogeday ve Nisa sevgili mi, olayı nedir merak edildi. Peki, Nisa Bölükbaşı yeni sevgilisi kim? Nisa'nın yeni sevgilisi kim? Survivor'da FLAŞ gelişme! Nisa ve Barış ayrıldı mı? Nisa ve Barış neden ayrıldı? İşte detaylar...

Nisa ve Barış neden ayrıldı? sorusu Survivor izleyicileri tarafından araştırılıyor. Survivor All Star tüm hızıyla devam ederken adada yaşanan gelişmeler izleyiciler tarafından mercek altına alındı. Geçtiğimiz günlerde Mert ve Sude olayı gündeme gelmişti. Dün ve bugün ise Ogeday ve Nisa sevgili mi, olayı nedir merak edildi. Peki, Nisa Bölükbaşı yeni sevgilisi kim? Nisa'nın yeni sevgilisi kim? Survivor'da FLAŞ gelişme! Nisa ve Barış ayrıldı mı? İşte detaylar haberimizde...

NİSA'NIN YENİ SEVGİLİSİ KİM?

Survivor All Star'da ilk olarak Mert ve Sude sevgili mi araştırılmıştı, şimdi de Ogeday ve Nisa sevgili mi sorusunun cevabı merak edildi. Survivor adada bazı yarışmacılar tarafından Ogeday ve Nisa'nın sevgili olduğu iddiaları yer almaktadır. Olayı kısaca anlatalım:

Bildiğiniz gibi geçen yıl Barış ve Nisa sevgiliydi sonra ayrılmışlardı. Bu yıl ise bazı yarışmacılar ve izleyiciler tarafından Nisa'nın yeni sevgilisinin Ogeday olduğu tahmin edildi. Geçtiğimiz gün ada konseyince Gönüllüler takımındaki Evrim, Barış Murat Yağcı'ya "Bunun hayranlarına, sevenlerine, sevgililerine anlam veremiyorum." demişti. Ardından Nisa ise "Bana da laf atmasaydın olmazdı." açıklaması yapmıştı. Hemen sonrasında ise Evrim "Ogeday varken öyle bir şey yapmam." demişti. İşte bunun üzerine Nisa ve Ogeday'ın sevgili olduğu iddiaları gündeme geldi.

NİSA VE BARIŞ NEDEN AYRILDI?

Bir süredir ilişkilerinde çalkantılı dönem geçiren çift ayrılma kararı aldı. Nisa Bölükbaşı, ayrılığı sosyal medya hesabından duyurarak dostça ayrıldıklarını söyledi. Yağcı ve Bölükbaşı ilişkisinin neden bittiği ise ortaya çıkmıştı.

Sosyal medyada ilişkileriyle ön planda olan gözde çift ayrılık kararı aldı. Nisa'nın sevgilisinin kendi hayatını anlattığı kitapta yazanlardan dolayı ilişkiyi bitirdiği ortaya çıktı.

Nisa Bölükbaşı yeni sevgilisi kim? Nisa ve Barış neden ayrıldı? Nisa'nın yeni sevgilisi kim? Nisa ve Barış ayrıldı mı?

NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da doğdu. daha 3 aylıkken önce annesiyle sonra yalnız yüzmeye başladı. 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi takım için yüzmeye başladı. O yıl da profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag'dan uzak olduğu için reddetmek zorunda kaldı. 8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başladı. Prag tenis kulübü Cibulka'da 15 yıl oynadı. 15 yaşında yüzmeyi bıraktı ve yüzme hocası oldu. Yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı. Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar verdi. 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti. 2018'de mimarlık okumaya başladı ve bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı. Hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine gidiyor.

OGEDAY GİRİŞKEN KİMDİR?

Ogeday Girişken, 1992 yılında Adana şehrinde doğdu ve beraberinde eğitim hayatına orada devam etti. Ancak üniversite eğitimi için girdiği bir sınav sonucunda bir başarı elde etti ve Marmara Üniversitesi'nde Beden Eğitimi ve Spor öğretmenliği bölümünü okumaya hak kazandı. Daha sonrasında lisans eğitimini tamamladı.

Sporcu kimliği ile sık sık adından söz ettiren Ogeday o yıllarda da ilgililer tarafından dikkat topladı ve beraberinde kürek sporu dalında Fenerbahçe ' de lisanslı bir sporcu olarak on yıl kadar kürek takımında yer aldı. Erken yaşlarda kürek sporuna gönül veren Ogeday ülkemize sayısız şampiyonluklar getirerek başta ailesini ve ülkesini oldukça onurlandırdı. Dünya sıralamalarına adını kazıyan Ogeday Girişken, 2017 yılında Survivor 'da yarıştı. Girişken, Surivor 2017'yi şampiyon olarak tamamladı.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Barış Murat Yağcı Nisa Bölükbaşı Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title