Haberler

Neslişah Alkoçlar Kimdir? Engin Altan Düzyatan ile Ne Zaman Evlendi?

Güncelleme:

Engin Altan Düzyatan ile evlenen Neslişah Alkoçlar kimdir? Neslişah Alkoçlar'ın mesleği nedir ve ailesi kimlerdir? İşte evliliği ve Alkoçlar ailesine dair tüm detaylar.

Medyanın gündeminden düşmeyen Alkoçlar ailesinin büyük kızı Neslişah Alkoçlar ve Engin Altan Düzyatan evliliğinin bilinmeyenleri, Neslişah Alkoçlar kimdir? Aslışah Alkoçlar ve Hülya Koçyiği ile bağtlantısı nedir? Tüm detaylar bu haberde.

ALKOÇLAR AİLESİ KİMDİR?

Alkoçlar ailesi, Gülşah Soydan ve Ender Alkoçlar evliliğinden kurulmuştur. İkili, Gülşah Soydan henüz 18 yaşındayken evlenmiştir. Ailenin büyük kızı Neslişah Alkoçlar, küçük kızı Aslışah Alkoçlar'dır. Türkiye'nin en büyük turizmcilerinden olan Alkoçlar ailesi, Uludağ da olmak üzere çeşitli yerlerde oteller işletmektedir.

NESLİŞAH'IN ANNESİ, ENGİN ALTAN'IN KAYINVALİDESİ GÜLŞAH SOYDAN KİMDİR?

Gülşah Soydan Alkoçlar, Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Hülya Koçyiğit ve eski milli futbolcu Selim Soydan'ın çocuklarıdır. Otel işletmecisi Ender Alkoçlar ile evlendikten sonra Gülşah Alkoçlar soyadını almıştır. 18 yaşında bir otel sahibesi olarak turizm işine girmiş, hayatı yolculuklarla geçmiştir. Sosyetenin en ünlü turizmcilerinden olmuştur.

NESLİŞAH ALKOÇLAR KİMDİR?

Neslişah Alkoçlar, 2 Aralık 1988 tarihinde İzmir'de doğmuştur. Selim Soydan ve Hülya Koçyiğit'in torunu, eski oyuncu Gülşah Alkoçlar(Soydan)'ın kızıdır. Babası Ender Alkoçlar'dır. Aslışah Alkoçlar kız kardeşidir.

NESLİŞAH HANGİ OKULDA OKUDU?

İlkokulu Bursa'da başlayan Neslişah, İstanbul Yüzyıl Işıl İlk Okulunda bitirdi. Ortaokul ve liseyi ise İngiltere'de Somerset'te Millfield Koleji'nde okudu. Londra'da devlet üniversitesi olan Westminster Üniversitesi Uluslararası İşletme Bölümü'nden mezun oldu.

NESLİŞAH ALKOÇLAR'IN MESLEĞİ NEDİR?

Üniversite döneminde Doğan Holding'e ait medya reklam satış ve pazarlama şirketi olan Birmaş'ta staj yaptı. Mezun olunca 2 yıl Birmaş'ta Kanal D Reklam Satış Pazarlama bölümünde çalıştı. Alkoçlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevli ve aktif olarak çalıştı.

Daha sonra kendi biriktirdiği para ile bir organik gıda şirketi kurdu. Organik kuruyemiş ile piyasa girdikten sonra işlerini genişleterek, yumurtadan makarnaya, baklagillerden zeytinyağına 100 çeşit ürünü olan bir şirket haline geldi. Bu şirketi 'baba parası olmadan' kurduğunu anlatan Neslişah, kendisi hakkındaki önyargıları yıkıp geçti.

TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU, OLİMPİYATLARA GİTTİ

Babası Ender Alkoçlar da kayakçı olan ve iki yaşında kayağa başlayan Neslişah Alkoçlar, Türkiye şampiyonu milli kayakçıdır. Aynı dönemde snowboard Türkiye şampiyonu da oldu. Türkiye'yi aynı anda olimpiyatlarda 2 dalda (snowboard ve kayak yarışlarında) temsil eden ilk bayan kış sporcusudur. Snowboard ve kayak yarışlarında Türkiye şampiyonlukları ve dünya çocuk kupası liginde 5. lik derecesi vardır.

TURİZMİN KRALİÇESİ, OTELLER VARİSİ İLE EVLENDİ

Neslişah Alkoçlar ilk evliliğini 2010 yılında, henüz 21 yaşındayken yaptı. Condrad Oteli'nin varisi Batu Aksoy ile evlendi. Ancak daha 1 sene geçmeden, beklenmedik bir şekilde eşi Batu Aksoy'dan boşandı. Mahkeme günü ikilinin güle oynaya, şakalaşarak durumu karşıladıkları görüldü. Neslişah, Batu Aksoy ile 'arkadaş' kalacağını belirtti.

BÜYÜK AŞK: ENGİN ALTAN DÜZYATAN VE NESLİŞAH ALKOÇLAR

Son zamanların parlayan oyuncusu Engin Altan Düzyatan ile Neslişah Alkoçlar 2014 yılında evlendi. Mutlu evlilikleri olduğu gözlenen çift, medyatik olmaktan kaçınıyor. 2016 yılında Emir Aras Düzyatan adında sağlıklı bir erkek bebekleri oldu.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Engin Altan Düzyatan Neslişah Alkoçlar Ender Alkoçlar Türkiye Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title