Haberler

Mucize Doktor 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Mucize Doktor 3. son bölüm izle

Güncelleme:

Fox TV'nin yeni dizisi Mucize Doktor 3. son bölümü ile ekrana geldi. Ardından ise Mucize Doktor 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna ve Sinem Ünsal'ın yer aldığı dizi ilk bölümü ile birlikte izlenme sırasında bir numaraya yerleşti. Peki son bölümde neler oldu? Mucize Doktor son bölümü, fragmanı...

Mucize Doktor 3. son bölümü dün akşam Fox TV'de izleyicisi ile buluştu. İlk bölümü ile diziseverlerin beğenisini kazanan dizi, Perşembe gününün en çok izlenen yapımı olmayı başardı. Dizinin son bölümünde Ali, unutamayacağı bir ders aldı. Ferman ile Beliz ise geri dönemeyecekleri bir adım atıyorlar. Mucize Doktor 4. yeni bölüm fragmanı, 3. son bölüm tamamı haberimizde.

MUCİZE DOKTOR 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yeni bölümde Ali, ilk defa şehir dışı görevine gitmek üzeredir. Nazlı ile birlikte bir karaciğer alması gerekmektedir. Herşeyi pat diye söyleyen Ali, gitmemeyi tercih ettiğini belirtir. Fakat organ transferi sırasında bazı aksilikler yaşanır. Diğer yandan Ali, Nazlı'ya sitemkar bir şekilde "Arkadaş olduğumuzu sanıyorduk Otizmliyim ben aptal değilim" şeklinde konuşması izleyenlerin dikkatini çekiyor. Mucize Doktor son bölüm tamamını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yeni hayatına uyum sağlamaya çalışan Ali acı bir ders alır ve ihanete uğradığını hisseder. Genç bir çiftin doğmamış çocukları hakkında verecekleri karar hastanede hukuki bir savaş başlatır ve kurulu ikiye böler. Zaman süratle daralırken Ferman'la Beliz aşılmaz bir uçurumun eşiğine gelirler. Beliz ve Ferman aralarını düzeltirlerken hastanedekilerin dillerine düştüler

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Fox Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title