Haberler

Mutfak Bahane Canlı izle! 2 Eylül Mutfak Bahane canlı yayın linki! ATV Mutfak Bahane canlı izleme ekranı! Mutfak Bahane bugünkü bölümü izle!

Güncelleme:

ATV ekranında yayınlanan gündüz kuşağı programı Mutfak Bahane haftaiçi her gün seyirci karşısına çıkıyor. 5 çiftin sırayla bir gün yarışması formatına sahip olan yemek yarışmasının sunucusu Derya Taşbaşı, izleyiciyi ekranlarda tutuyor. İzleyici ise Mutfak Bahane canlı izlemek isteyenler haberimizin devamındaki linkten yayına ulaşabilir. Mutfak Bahane Canlı izle! 2 Eylül Mutfak Bahane canlı yayın linki! ATV Mutfak Bahane canlı izleme ekranı! Mutfak Bahane bugünkü bölümü izle!

Mutfak Bahane yarışması geniş izleyici kitlesine sahiptir. Bu nedenle her gün Mutfak Bahane canlı izle! Olarak arama motorlarında aratılıyor. Haftaiçi her gün ATV ekranlarında yayınlanan yemek programı büyük ilgi çekiyor. Çiftler hem yemek yapıyor hem de sunucu Derya Taşbaşı ile sohbet ediyor. Çiftler yarışırken diğer yarışmacı çiftler de yemek yapılışını izliyor ardından yemekleri tadarak puan veriyorlar. İzleyici tarafından sıkı sıkıya takip edilen Mutfak Bahane programı hem eğlenceli hem de heyecanlı olan bir program. Mutfak Bahane Canlı izle! 2 Eylül Mutfak Bahane canlı yayın linki! ATV Mutfak Bahane canlı izleme ekranı! Mutfak Bahane bugünkü bölümü izle!

MUTFAK BAHANE NE ZAMAN?

ATV ekranlarının sevilen yemek programı Mutfak Bahane haftaiçi her gün saat 14:00'da seyirci ile buluşuyor.

MUTFAK BAHANE HANGİ KANALDA?

Mutfak Bahane programı ATV ekranlarında yayınlanıyor.

DERYA TAŞBAŞI KİMDİR?

Derya Taşbaşı (d. 24 Mayıs 1985, Mönchengladbach, Almanya), program sunucusu.

1985 yılında Almanya'nın Möchne Gladbach şehrinde doğan Derya Taşbaşı ortaokul ve lise eğitimini Köln'nün Rhein Gymansium okulunda tamamlayarak, bir Avrupa Birliği Projesinde yer almak için 2004 yılında İstanbul'a geldi.

Projenin sonlanmasıyla Türkiye'de hayatına devam etme kararı alan Derya, İstanbul'da uluslararası şirketlerde müşteri temsilcisi olarak çalışıp, aynı zamanda İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Endüstri Ürünleri Tasarımı okudu. Bu alanda yarışma sonuçları ödüllere sahip oldu ve Burslu Milano Domus Akademi de bir dönem okuma şansı oldu.

Öğrencilik yıllarında oyunculuk ve sunuculuğa olan ilgisi ağır basan ve dizi oyunculuğuna başlayan Derya, Arka Sıradakiler isimli gençlik dizisinde ilk kamera önü deneyimini yaşarken, oyunculuk kariyerine Kanıt ve Kolej Günlüğü dizilerinde devam etti. Ayrıca bu sure zarfında çeşitli reklam kampanyalarının yüzü olarak ekranlarda yerini aldı.

TRT Spor'da 295 bölüm yayınlanan Haydi Spora isimli programın sunuculuğunu yapan Derya Taşbaşı, Kanal 7 ekranlarında sunuculuğunu yaptığı Uçan Halı programıyla, seyircilere dünyanın en çok merak edilen ülkeleri ve şehirlerinden seslendi. Son olarak da TRT Avaz ekranlarında Türk Halk oyunlarını tanıtan Türk Dansları isimli programı hazırlayıp sunmaya başladı.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Derya Taşbaşı Atv Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title