Haberler

Müslüme'nin dedesi neden tutuklandı? Anne, cevap verdi!

Güncelleme:

Mersin'in Gülnar ilçesinde, ailesinin çadır kurduğu sırada ormanlık alanda kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 2.5 yaşındaki Müslüme Yağal'ın gözaltına alınan aile fertlerinden dede Hasan Yağal tutuklandı, diğerleri savcılıkça serbest bırakıldı. Peki Müslüme'nin dedesi neden tutuklandı? herkes bu soruyu soruyor.

Mersin'de 10 gün boyunca dağlık alanda arandıktan sonra ölü bulunan Yörük kızı Müslüme'nin annesi Selvi Yağal, günler süren sorgunun ardından serbest kaldı. Anne, küçük kızın dedesinin tutuklanmasıyla ilgili soruya cevap verdi. Mersin'in Gülnar ilçesinde, ailesinin çadır kurduğu sırada ormanlık alanda kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 2.5 yaşındaki Müslüme Yağal'ın gözaltına alınan aile fertlerinden dede Hasan Yağal tutuklandı, diğerleri savcılıkça serbest bırakıldı. Peki Müslüme'nin dedesi neden tutuklandı? herkes bu soruyu soruyor.

MÜSLÜME'NİN DEDESİ NEDEN TUTUKLANDI?

Mehmet Yağal, Gülnar'da tutuklanan babasının işleriyle ilgilenirken, Selvi Yağal ise çocuklarının dağdaki hayvanların yanına gitmesiyle tek kaldı. Selvi Yağal, kayınpederinin neden tutuklandığıyla ilgili, "Neden tutuklandığını bilmiyorum. Jandarma ne dediyse biz onu yaptık. Bırakınca da hayvanlarımızın başına geldik" dedi.

İbrahim Çelik
Haberler.com - Gündem

Müslüme 3. Sayfa Gündem Haberler

500

Yorumlar (1)

Arzu Ceylan:

Dedesini aklayip duruyorsunuz siz tip raporuda yazarsınız şuan kim suçlu kim değil rapor söyleyecek zaten sadece dedenin dna si varsa aileden başkasının dna si yoksa son gören dede demektir o çocuk oraya tek başına çıkıyor ama mantığıniza göre traktör çıkamıyor öylemi bir kaç güne göreceğiz inşallah

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title