Haberler

Muhammed Yakut kimdir, nerede? Muhammed Yakut mesleği ne?

Güncelleme:

Son dönemlerde sosyal medyadan yayınladığı videolar ile adından söz ettiren Muhammed Yakut isimli şahsın hangi ülkede olduğu herkes tarafından merak ediliyordu. Yayınladığı son videoda nerede olduğu belli olan isim hakkında Muhammed Yakut kimdir? Muhammed Yakut mesleği ne? Muhammed Yakut nerede? soruları aratıldı.

Siyasiler dahil olmak üzere birçok isim hakkında çarpıcı iddialar ortaya atan Muhammed Yakut, yayınladığı son videoda nerede olduğu belli oldu. Arama motorlarında ise Muhammed Yakut kimdir? Muhammed Yakut mesleği ne? Muhammed Yakut nerede? soruları aratılmakta.

MUHAMMED YAKUT KİMDİR?

Muhammed Yakut, Diyarbakırlı iş insanı. 11 Nisan 2023'ten itibaren Youtube'da 'Delilerin Delisi' rumuzu ile öne sürdüğü iddialarla tanınmaktadır. Sedat Peker'i 20 yıldan fazla süredir tanıdığını ancak samimi ilişkiler içinde olmadığını söyledi.

Muhammed Yakut da Sedat Peker gibi videolarında Mehmet Ağar hakkındaki iddiaları ile dikkat çekmektedir

MUHAMMED YAKUT NEREDE?

Kırmızı bültenle aranan Muhammed Yakut, İspanya'nın kuzeyinde polis tarafından yakalandı. Yakut, siyasiler dahil birçok kişi hakkında çeşitli iddialarda bulunduğu videolar çekiyordu.

YAKALAMA KARARI ÇIKARILMIŞTI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, şüpheli Muhammed Yakut hakkında 'nitelikli yağmaya teşebbüs' ve 'kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirme ve yayma' suçlarından tutuklanmasına yönelik yakalama kararı çıkarılmıştı. Savcılık daha sonra Yakut hakkında kırmızı bülten çıkarılması için de Adalet Bakanlığı'na başvuruda bulunmuştu.

YAKUT'A BİLGİ AKTARMAKLA SUÇLANAN CAN TANRIYAR TUTUKLANMIŞTI

Ayrıca Yakut hakkında kırmızı bülten çıkarılması talebi, Adalet Bakanlığı ilgili birimine gönderildi. Soruşturma kapsamında 30 Nisan'da Yakut'a bilgi aktardığı iddiasıyla Can Tanrıyar tutuklanmıştı.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Muhammed Yakut Gündem Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title