Haberler

Mucize filmi nerede çekildi? Mucize filmi konusu ne, oyuncuları kimler?

Güncelleme:

Mucize filmi nerede çekildi ve Mucize filmi konusu ne, oyuncuları kimler olduğu merak ediliyor. Seyircinin beğenisini toplayan Mucize filmi nerede çekildiği gündeme geliyor. Peki, Mucize filmi nerede çekildi? Mucize filmi konusu ne, oyuncuları kimler?

Mucize filmi oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkat çekiyor. Vizyona girdiği günden beri gündeme gelen Mucize filmi nerede çekildiği merak ediliyor. Talat Bulut'un başrol oynadığı Mucize filmi nerede çekildi sorusu araştırılıyor. Mucize filmi nerede çekildi? Mucize filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Detaylar haberimizdedir…

MUCİZE FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Doğal güzelliklerin ön planda tutulduğu çekimler büyük ilgi gördü. Çekimleri İzmir (Foça), Uşak ve Kars (Kağızman)'a bağlı bir köyde gerçekleştirilmiştir.

Mucize filmi nerede çekildi? Mucize filmi konusu ne, oyuncuları kimler?

MUCİZE FİLMİ KONUSU NE?

Yaşanmış bir aşk masalı ve unutulmaz bir dostluğun acılarla dolu hikâyesi. 1960'lı yıllarda sefalet ve yoksulluk içinde yaşayan, darbenin içinde debelenen Türkiye'nin panormasına ışık tutan film, fakirliğin hüküm sürdüğü yıllarda, okumayı bekleyen yüzbinlerce çocuğun ve öğretmenlerin hikâyesini anlatıyor. 1960 darbe döneminde geçen Mucize, Egeli bir öğretmenin Anadolu'nun ücra bir köşesine sürgüne gidişini beyazperdeye getiriyor.

Mucize filmi nerede çekildi? Mucize filmi konusu ne, oyuncuları kimler?

MUCİZE FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Talat Bulut - Muallim Mahir

Mert Turak - Aziz

Seda Tosun - Mızgin

Zafer Alpat - Zafer Ögretmen

Meral Çetinkaya - Hazar

Ali Sürmeli - Haydar

Serpil Gül - Güle'nin annesi

Berivan Kahraman - Sare

Büşra Pekin - Gülten (Güle)

Cezmi Baskın - İsa

Dilek Denizdelen - Rinde

Doğukan Polat - Feyzi

Erdem Yener - Celal

Erol Demiröz - Muhtar

Eylem Yıldız - Hanım

Haki Biçici - Minibüs şoförü

Çisil Oral - Kız

İlke Aycan Şener - Mahir'in kızı

Meriç Benlioğlu -

Metin Yıldız - Nevzat

Nazmi Kırık - Şemsettin

Nilgün Karababa - Bese

Nisa Melis Telli - Ceren (Mahirin kzı)

Özgür Özdemir -

Reyhan Ulu Ekinci - Şemsettinin eşi

Rosi Barbarosa - Hakim

Sinan Bengier - Hasan

Şenay Aksoy - Roşnanın annesi

Şenay Gürler - Cemile

Tansel Öngel - misafir oyuncu

Yıldız Kültür - Hene

Cihat Tamer - Milli Eğitim müdürü

Serhat Çağlayan

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Gündem Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title