Haberler

Melodi Elbirliler kimdir, kaç yaşında? Melodi Elbirliler nereli, ne iş yapıyor? Arda Türkmen'in eşi Melodi Elbirliler kimdir?

Güncelleme:

Melodi Elbirliler'in hayatı Arda Türkmen ile evlenmesinin ardından gündeme geldi Melodi Elbirliler özel hayatı ve kariyeri ile dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Peki, Melodi Elbirliler kimdir, kaç yaşında? Melodi Elbirliler nereli, ne iş yapıyor? Arda Türkmen'in eşi Melodi Elbirliler kimdir?

Melodi Elbirliler ve ünlü şef Arda Türkmen dünya evine girdi. Elbirliler hakkında bilgi almak isteyenler araştırmalarında, Arda Türkmen'in eşi Melodi Elbirliler kimdir, kaç yaşında? Melodi Elbirliler nereli, ne iş yapıyor? gibi soruların yanıtını merak etmeye başladı. Peki, Melodi Elbirliler kimdir, kaç yaşında? Melodi Elbirliler nereli, ne iş yapıyor? Arda Türkmen'in eşi Melodi Elbirliler kimdir? İşte detaylar haberimizde...

MELODİ ELBİRLİLER KİMDİR?

Melodi Elbirliler 1991 yılında dünyaya geldi. Melodi Elbirliler İzmir'de doğdu ve İzmirlidir. Melodi Elbirliler, sosyal medyada 'Güzellik bloggeri' olarak tanınıyor.

Instagram'da 559 bin takipçisi bulunan Elbirliler, makyaj videoları paylaşıyor. Melodi Elbirliler, Yeditepe Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu.

Boyu 1.76 cm, kilosu 55, burcu ise akrep'tir

Güzel isim, 22 Eylül 2021 tarihinde ünlü şef Arda Türkmen ile nikah masasına oturdu.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Melodi Elbirliler Arda Türkmen Gündem Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title