Haberler

25 Temmuz meclis neden toplanıyor? Meclis neden olağanüstü toplanıyor? TBMM olağanüstü toplanıyor!

Güncelleme:

Meclis olağanüstü toplanıyor! CHP, son dönemde yapılan zamları görüşmek üzere 25 Temmuz Salı günü Meclis'i olağanüstü toplantıya çağırmıştı. 25 Temmıuz'da Meclis'in toplanması için Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş'tan çağrı geldi. Peki Meclis neden olağanüstü toplanıyor? TBMM olağanüstü toplanıyor! Meclis 25 Temmuz'da neden olağanüstü toplanacak?

Meclis neden toplanıyor? Meclis olağanüstü toplanıyor! CHP, son dönemde yapılan zamları görüşmek üzere 25 Temmuz Salı günü Meclis'i olağanüstü toplantıya çağırmıştı. 25 Temmıuz'da Meclis'in toplanması için Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş'tan çağrı geldi. Peki Meclis neden olağanüstü toplanıyor? TBMM olağanüstü toplanıyor! Meclis 25 Temmuz'da neden olağanüstü toplanacak? Detaylar...

MECLİS NEDEN OLAĞANÜSTÜ TOPLANIYOR?

CHP'nin son yapılan zamlar ve ekonomideki gelişmeleri ele almak için TBMM'nin olağanüstü toplanma çağrısını yapmasının ardından Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş'tan açıklama geldi. TBMM Başkanı Kurtulmuş, Meclis'i 25 Temmuz Salı günü saat 15.00'te olağanüstü toplantıya çağırdı.

MECLİS OLAĞANÜSTÜ TOPLANIYOR

CHP, son dönemde yapılan zamları görüşmek üzere 25 Temmuz Salı günü Meclis'i olağanüstü toplantıya çağırmıştı. CHP'nin çağrısının ardından TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan açıklama geldi. TBMM Başkanı Kurtulmuş, Meclis Genel Kurulu'nu 25 Temmuz Salı günü saat 15.00'te olağanüstü toplantıya çağırdı.

MECLİS NEDEN TOPLANIYOR?

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, önceki gün Meclis'in toplanmasına ilişkin yaptığı açıklamada şunları söylemişti: "Son yapılan zamları ve ekonomideki kötü gidişatı görüşmek üzere CHP ve muhalefet partileri ile birlikte Meclis'i 25 Temmuz Salı günü saat 15.00'te olağanüstü toplantıya çağırmak üzere dilekçemizi TBMM Başkanlığı'na sunuyoruz."

25 Temmuz meclis neden toplanıyor? Meclis neden olağanüstü toplanıyor? TBMM olağanüstü toplanıyor!

HANGİ PARTİLER OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI İÇİN İMZA VERDİ?

Öte yandan çağrıyla ilgili başvuruya CHP ile birlikte Saadet Partisi, DEVA Partisi ve Demokrat Parti milletvekillerinin imzası da yer almıştı.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Numan Kurtulmuş Meclis Başkanı Tan Çağrı Gündem Politika Haberler

500

Yorumlar (3)

mehmet metin atmacan:

Sevgili Emeklilerimiz 3 Hilalli bayraklarımızı hazırla yalım,25 Temmuz 2023 Salı günü 8077 liralık seyyanen zammımızın onaylanmasının ardından araçlarımız ve bayraklarımızla memleketimizin her karışını bayram yerine çevireceğiz Allah'ın izni ile. Teşekkürler Sn.DEVLET BAHÇELİ. Teşekkürler.MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ ve onun kıymetli VEKİLLERİ.

0
8
yanıtYanıtla
Birol Danisman:

MHP akp nin stepnesi hesap sormazsam namerdim diyen genel başkanıniz mi emekliye zam yaptıracak aaaaa. O mafyalarla foto cektirmekten emeklileri ne zaman düşünür acaba

yanıt3
yanıt0
Tuncay Karasu:

Kardeşim gözlerin iyi görmüyorum galiba gözlük al CHP olağan üstü toplantıya çağırıyor MHP değil MHP nin tek bir vekil imzası yok başkaların yaptığı iyiliği kendiniz yapmış gibi göstermeyin MHP nin emekli için zam talebi Erdoğan tarafından Red edilmiştir haberlere iyi bak duy derim gözlüğünü ve duyma cihazın varsa onuda al derim..

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title