Haberler

Masumlar Apartmanı 'Hikmet' öldü mü? Metin Coşkun diziden mi çıkacak? Masumlar Apartmanı Hikmet diziden ayrılıyor mu?

Güncelleme:

TRT 1'in sevilen dizilerinden olan Masumlar Apartmanı fragmanını izleyen seyirciler, Masumlar Apartmanı 'Hikmet' öldü mü? Metin Coşkun diziden mi çıkacak? Masumlar Apartmanı Hikmet diziden ayrılıyor mu? araştırması yapıyor. Peki, Masumlar Apartmanı Hikmet diziden mi çıkacak? Masumlar Apartmanı Hikmet dizide ölecek mi? İşte detaylar...

Masumlar Apartmanı'nda Gülben ve Safiye babaları Hikmet'e sesleniyor ve Hikmet kızlarının seslenmelerine karşılık vermiyor. Bunun ardından izleyiciler, Masumlar Apartmanı 'Hikmet' öldü mü? Metin Coşkun diziden mi çıkacak? Masumlar Apartmanı Hikmet diziden ayrılıyor mu? merak etmişti. İşte ayrıntılar...

MASUMLAR APARTMANI HİKMET ÖLDÜ MÜ? METİN COŞKUN DİZİDEN Mİ ÇIKACAK?

Bugün yayınlanan Masumlar Apartmanı yeni bölümünde Hikmet'in, çocuklarının seslerine karşılık vermediği görüldü. Bunun akabinde seyirciler, Masumlar Apartmanı öldü mü, hastalığı nedir merak etti. Konu hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi. Bugünkü yeni bölümde Hikmet ölecek mi, Metin Coşkun diziden çıkacak mı belli olacaktır.

MASUMLAR APARTMANI HİKMET KİMDİR?

Hikmet, evdeki kural ve düzenden kendini sorumlu tutmakta, Han ve Neriman'ın kendilerini kurtarmaları için onları desteklemektedir.

Masumlar Apartmanı 'Hikmet' öldü mü? Metin Coşkun diziden mi çıkacak? Masumlar Apartmanı Hikmet diziden ayrılıyor mu?

METİN COŞKUN KİMDİR?

Metin Coşkun (d. 1 Ocak 1948; İstanbul), Türk tiyatro oyuncusu, yönetmen, seslendirme sanatçısı.

Metin Coşkun, sanat hayatına 1970 yılında başladı. Mesleği AST, Yeni Tiyatro, Dostlar Tiyatrosu gibi altı özel tiyatronun yanı sıra Ankara Devlet Tiyatrosunda 60'ın üzerinde oyunda oyuncu ve yönetmen olarak görev yaptı. Sanatçı, tiyatro dışında da kamera karşısına geçerek, TRT'de ve özel TV kanallarında birçok dizide rol aldı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Masumlar Apartmanı Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title