Haberler

Maskeli Beşler İntikam Peşinde konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Maskeli Beşler İntikam Peşinde nerede çekildi, hangi il ve ilçede çekildi?

Güncelleme:

Maskeli Beşler İntikam Peşinde, Maskeli Beşler sinema filmi serisinin 2005 yapımı ilk filmi. Filmin kadrosunun büyük bir kısmını, Hababam Sınıfı Üç Buçuk filminde oynayan oyuncular oluşturmuştur. Maskeli Beşler İntikam Peşinde konusu nedir, nerede çekildi, hangi ilde? Maskeli Beşler İntikam Peşinde oyuncuları kimlerdir?

Bugün Fox TV ekranlarında Maskeli Beşler İntikam Peşinde filmi yayınlanacak. Film başlamadan önce izleyiciler, Maskeli Beşler İntikam Peşinde konusu nedir, nerede çekildi, hangi ilde? Maskeli Beşler İntikam Peşinde oyuncuları kimlerdir? merak etti. Peki, Maskeli Beşler İntikam Peşinde nerede, ne zaman çekilmiştir? İşte detaylar...

MASKELİ BEŞLER İNTİKAM PEŞİNDE NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Maskeli Beşler İntikam Peşinde filmi bugün 8 Ocak Pazar günü saat 22:00 'da Fox TV'de yayınlanacaktır.

MASKELİ BEŞLER İNTİKAM PEŞİNDE KONUSU NE?

1978 yılında başlayan hikâyede Tezcan, Bahattin, Murat, Zeki ve Kamil yetimhanede kalan beş yakın arkadaştır. Hiçbir ailenin evlat edinmediği bu beş kafadar, ileride beş azılı hırsız olur. Başları dertten kurtulmayan bu beşli, çeşitli yollarla hapishaneden kaçma deneylerinde bulunsa da; hapishaneden ancak genel afla çıkar.

Suç işlemeye tövbe ederler ve günlük hayata geri dönerler. Fakat bir gün onlara hapisteyken çok iyi davranan gardiyan Salih'in oğlunun hastalığını öğrendiklerinde bir karara varırlar. İlk defa iyilik için suç işleyeceklerdir. Çetenin hedefi ise; zengin bir aile tarafından evlat edinilmiş ve holding patronu olmuş, yetimhane günlerinden eski bir düşmanları olan Tekin'dir.

MASKELİ BEŞLER İNTİKAM PEŞİNDE OYUNCULARI KİMLERDİR?

Şafak Sezer : Tezcan : Bahattin, Kamil, Murat ve Zeki'nin yetimhaneden arkadaşıdır.

Memet Ali Alabora : Murat : Bahattin, Kamil, Tezcan ve Zeki'nin yetimhaneden arkadaşıdır.

Cengiz Küçükayvaz : Kamil : Bahattin, Murat, Tezcan ve Zeki'nin yetimhaneden arkadaşıdır.

Peker Açıkalın : Bahattin : Kamil, Murat, Tezcan ve Zeki'nin yetimhaneden arkadaşıdır.

Melih Ekener : Zeki : Bahattin, Kamil, Murat, Tezcan'ın yetimhaneden arkadaşıdır.

Dost Elver : Tekin : Bahattin, Kamil, Murat, Tezcan ve Zeki'nin yetimhaneden eski arkadaşıdır.

Sümer Tilmaç : Salih Abi : Meryem'in babasıdır.

Nejat Birecik : Avukat : Tekin'in avukatıdır.

Hamit Haskabal : Hamit Baba : Bahattin, Kamil, Murati Tezcan ve Zeki'nin hapishaneden arkadaşıdır.

Burak Öncü : Cenin : Bahattin, Kamil, Murat,Hamit,Tezcan ve Zeki'nin hapishaneden arkadaşıdır.

Zeynep Karacan : Meryem : Salih abinin kızıdır.

Ceyhun Yılmaz : Taksici : Taksi şoförüdür.

Seçkin Piriler : Tekin'in Eşi : Tekin'in eşidir.

Deniz Oral : Polis Memuru : Polistir.

Hasan Küçükçetin : Güvenlik : Tekin'in Korumasıdır

Mehmet Ali Erbil : Müdür : Hapishane Müdürüdür

MASKELİ BEŞLER İNTİKAM PEŞİNDE NEREDE ÇEKİLMİŞTİR?

Filmin çekimleri İstanbul'da yapılmıştır. Filmin çekimleri İstanbul'un 30'a yakın çeşitli bölgesinde yapıldı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title