Haberler

Linda Evangelista Fotoğrafları, Linda Eskisinden Çok Farklı

Güncelleme:

Linda Evangelista fotoğraflarıi şaşkınlık yarattı. Linda Evangelista eskisinden çok farklı. Bir dönem, "Günlük 10 bin doların altında bir iş için yataktan bile kalkmam" açıklamasıyla gündem olan dünyaca ünlü top model Linda Evangelista, şimdi tanınmaz halde.

Emekli olduktan sonra ortalarda pek görünmeyen dünyaca ünlü top model Linda Evangelista, son görüntüsüyle bir hayli şaşırttı. Kilo almış ve bakımsız haliyle objektiflere gülümseyen Kanadalı eski top model, 600'den fazla dergiye kapak olmuştu.

SANSASYONEL AÇIKLAMASIYLA GÜNDEM OLMUŞTU

Naomi Campbell, Cindy Crawford, Kate Moss, Christy Turlington Burns ve Claudia Schiffer ile birlikte 90'ların 'Muhteşem 6'lısı' top modelleri arasında olan Linda Evangelista bir dönem, 'Günlük 10 bin doların altında bir iş için yataktan bile kalkmam' açıklamasıyla gündem olmuştu.


ESTETİK YAPTIRMAYACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

Kısa küt saç kesiminin öncüsü olan Linda Evangelista, yakın zamanda herhangi bir estetik operasyon yaptırmayacağını da açıklamıştı.


LİNDA EVANGELİSTA KİMDİR?

Modellik kariyerine 16'sında başlayan Linda Evangelista, Elite Model Look ajansı tarafından keşfedildi. 1987'de Elite model ajansının Paris ofisinin başkanı olan milyoner Gerald Marie ile evlendi. 1993 yılında boşandı. 2006 Ekim ayında dünyanın en zengin iş adamlarından, şimdi sinema oyuncusu Salma Hayek'le evli olan François-Henri Pinault ile birlikte oldu ve bu birliktelikten Augustin James isimli bir oğlu oldu. 90'ların en ünlü top modellerinden biri olan Evangelista; NARS, Fendi, L'Oreal, Chanel, Moschino gibi pek çok ünlü markayla çalıştı.

Ünlü model, 2014 yılında servetinin 18 milyon dolar (yaklaşık 50 milyon TL) olduğunu söylemişti.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Linda Evangelista Cindy Crawford Naomi Campbell Kate Moss Gündem Haberler

500

Yorumlar (13)

ellidokuz:

bakalım CHP bu konuda ne açıklama yapacak ama kesin Tayyip uçlu diyecek.

3
9
yanıtYanıtla
ccc zeynep ccc:

Ne güzellik ne mal kendine ait. . hepsini bırakacak gidecek insan, neden bu kadar bağlanır dünyaya. . gençlik emanet sağlık emanet güç emanet. . Sizi zayıflatırız candan maldan azaltırız ayeti düşer aklına insanın. .

10
1
yanıtYanıtla
Volkan:

Hani bilgisayar oyunu oynarsın ya. . . Oyunun bi hikayesi vardır ana olarak. Bir de yan görevler vardır oyunu bitirmek için gerekli olmayan, isteğe bağlı olan. İşte aynı o yan görevler gibi bu da. . . Zengin olmadan geberip gidebilirsin sadece ana hikayeyi oynayarak. Ya da hayattan tat alarak yan görevleri yaparsın. Oyunu 0 bitirip her şeyi görüp öyle bitirirsin oyunu. Daha zevklidir tavsiye ederim. . . Boş boş yaşamayın!

yanıt0
yanıt0
AKEPE BİTİRDİN MEMLEKETİ.:

ŞİMDİ ACINDAN GEBERİYOR OLACAĞINA BAK .

6
4
yanıtYanıtla
Önder:

Nereli ulan bu yozgatin köyündemi

6
0
yanıtYanıtla
Ceylan Kara:

Şimdi 10 kağıda eve temizliğe bile gider

3
3
yanıtYanıtla
aynı:

ben tanıdım

4
1
yanıtYanıtla
güngör:

güzel bayan, yaşına görede oldukça iyi

5
0
yanıtYanıtla
HAKAN:

1000 DOLAR CALISIR BANA GELL

2
0
yanıtYanıtla
ref:

artık o parayı yaptığı yatırımlarla kazanıyordur görüntü olarak hoş olsada ilgi cekmiyorsada 10 bin dolara artık ihtiyacı yok

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title