Haberler

KVP 246.Bölüm ve Vadi'ye Yeni Katılan Oyuncu Hakkında Detaylar

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi Pusu 246.bölüm fragmanı ve Kurtlar Vadisi Pusu'ya yeni katılan oyuncu hakkında detaylar. Vadi kadrosuna yeni oyuncular katmaya devam ediyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 246.bölüm fragmanı yayınlandı mı ? Kurtlar Vadisi Pusu 246.bölümde neler yaşanacak ? 12 Şubat Perşembe akşamı yayınlanması gereken Vadi 246.bölümün ilk görüntüleri için geri sayım başladı. Dizi severler fragmanın yayınlanmasını sabırsızlıkla bekliyor. Son bölümde Brandon'un akıbeti merak edilmektedir. Polat Alemdar annesinin intikamını almaya çok yakındır. Kıbrıs'ta bir gece vakti kıstırılan Brandon için tehlike çanları çalmaktadır.

BRANDON ÖLECEK Mİ ?

Kurtlar Vadis Pusu yeni bölümün en merak edilen konusu Brandon ve Polat Alemdar hesaplaşması olacak. Biritanya hizmetkarı Brandon Polat'ın annesinin öldürülmesinden sorumludur. Polat Alemdar ise annesinin yasını tuttuğu günlerde her yerde bu ismi aramaktadır. Son bölümde Brandon'a çok yaklaşan P.Alemdar intikamını alabilecek mi ?

CAHİT İÇİN BÜYÜK GÜN

Kurtlar Vadisi Pusu'nun James Bond'u Cahit için büyük gün. Cahit sonunda Yüce Majeste'nin gözüne girmiştir ve Majeste Cahit ile görüşmeyi kabul etmiştir. Peki Cahit gerçekten de tapınakçıların en tepesindeki isimle görüştürülecek midir ? Bu sorunun cevabı Kurtlar Vadisi Pusu 246.bölümde olacak.

Kurtlar Vadisi Pusu 246.bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren haberler.com adresinde sizlerle..

KURTLAR VADİSİNE YENİ OYUNCU

Ünlü oyuncu ve dublaj sanatçısı Levent Sülün "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Kanal D'nin sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'ya yeni bir oyuncu dahil oldu. Levent Sülün Kurtlar Vadisi Pusu'da Leonların TİM Komutanı ve İngiliz İstihbarat Ajanı kimliğiyle karşımıza çıkacak.


Kaynak: SonDakika.com / Gündem

Levent Sülün Kıbrıs Gündem Haberler

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

Bakmadan Geçme

Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Bayram tatilinde bankalar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası bankalar kapalı mı? Bayram tatilinde noterler açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası noterler kapalı mı? Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Türkiye-Brezilya Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-Brezilya voleybol maçı saat kaçta? Türkiye-Brezilya voleybol maçı şifresiz canlı izle! Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı?
Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title